COCO CRUSH

Zijaanzicht van een COCO CRUSH ring in kleine uitvoering van BEIGE GOUD

Kracht en subtiliteit, eenvoud en degelijkheid, zachtheid en volharding. De COCO CRUSH collectie is een verhaal over ontmoetingen, waarin lijnen elkaar herhalend kruisen in goud.

Een duizelingwekkende romance, een eeuwige vriendschap, een vreugdevolle gebeurtenis... Sommige ontmoetingen draag je voor altijd mee. De COCO CRUSH collectie geeft vorm aan deze bepalende ontmoetingen met sieraden die geïnspireerd zijn op het doorgestikte motief, een embleem van het Huis sinds 1955.

ONTDEKKEN

Alma Jodorowsky draagt een COCO CRUSH ring in kleine uitvoering van BEIGE GOUD, een COCO CRUSH miniring in BEIGE GOUD en diamanten, een COCO CRUSH miniring in witgoud en diamanten, en COCO CRUSH oorbellen in BEIGE GOUD, witgoud en diamanten.\u000d\u000aDjebril Zonga draagt een COCO CRUSH ring in kleine uitvoering van BEIGE GOUD.Mona Tougaard draagt een COCO CRUSH ring in kleine uitvoering van BEIGE GOUD, een COCO CRUSH miniring in BEIGE GOUD en diamanten, een COCO CRUSH miniring in witgoud en diamanten, en COCO CRUSH oorbellen in BEIGE GOUD, witgoud en diamanten.

Some encounters you wear forever

De Collectie

Tijdens de creatie van deze collectie, ontworpen door het CHANEL Sieradenatelier op de Place Vendôme 18, wordt elk sieraad met de hand gepolijst zodat het licht perfect weerkaatst wordt. Met zuivere, strakke inkepingen die elkaar in vloeiende lijnen doorkruisen bovenop de zachte rondingen van de creaties. Ontdek de ringen, colliers en oorbellen: beschikbaar in BEIGE GOUD, geelgoud of witgoud, met of zonder diamanten.

ONTDEKKEN

Alma Jodorowsky draagt een COCO CRUSH ring in grote uitvoering van BEIGE GOUD om de wijsvinger en een COCO CRUSH ring in kleine uitvoering van BEIGE GOUD om de ringvinger. Ook draagt ze aan hetzelfde oor 2 verschillende COCO CRUSH oorbellen in witgoud bezet met diamanten.

De nieuwe COCO CRUSH Toi et Moi ringen

CHANEL geeft een hele nieuwe draai aan de stijl van de Toi et Moi ring voor de COCO CRUSH collectie. Twee lijnen die elkaar ontmoeten, nauw met elkaar verweven zonder samen te smelten, als symbool van liefde en vrijheid. Deze ring met “C”-vorm straalt allure uit. De “C” als in CRUSH, de “C” als in COCO, de “C” als in CHANEL.

Mona Tougaard draagt een COCO CRUSH Toi et Moi ring in grote uitvoering van BEIGE GOUD, witgoud en diamanten om de middelvinger.

Klaar voor een nieuwe ontmoeting?

CHANEL nodigt u van harte uit om de creaties van de COCO CRUSH collectie te komen ontdekken in uw dichtstbijzijnde boutique.

Chanel Madison Fine Jewelry Boutique

733 Madison Avenue, 10065 New York

+1 212-535-5828

Monday 10:00 - 18:00
Tuesday 10:00 - 18:00
Wednesday 10:00 - 18:00
Thursday 10:00 - 18:00
Friday 10:00 - 18:00
Saturday 10:00 - 18:00

*Sommige ontmoetingen draag je voor altijd mee