COCO CRUSHSome encounters you wear forever*

Voor Gabrielle Chanel was elke ontmoeting een spel waar geluk en het lot elkaar kruisen. Met scherpe en gelijkmatige inkepingen die het gewelfde oppervlak van elk sieraad doorkruisen, is de COCO CRUSH collectie een verhaal van ontmoetingen.

De Koreaanse zangeres en CHANEL ambassadrice JENNIE draagt COCO CRUSH ringen, oorbellen en de nieuwe mini-armbanden in BEIGE GOUD of witgoud, met of zonder diamanten.

DE COCO CRUSH MINI-ARMBANDEN

Ontdek de nieuwe mini-armbanden in BEIGE GOUD, geelgoud of witgoud, met of zonder diamanten, met de exclusieve** COCO TWIST onzichtbare roterende sluiting, die met één beweging geopend en gesloten kan worden.

Actrice Amandla Stenberg draagt COCO CRUSH ringen, oorbellen en de nieuwe mini-armbanden in geelgoud of witgoud, met of zonder diamanten.

‘IT’S SO GOOD’ VAN JAMIE XX

Luister naar de muziek uit de nieuwe COCO CRUSH film, voor CHANEL gecreëerd door de Engelse muzikant, DJ, producer en componist Jamie xx.

Ontdek de COCO CRUSH armbanden, ringen en colliers: beschikbaar in BEIGE GOUD, geelgoud of witgoud, met of zonder diamanten.

Actrice en CHANEL ambassadrice Lucy Boynton draagt COCO CRUSH ringen, oorbellen, colliers en de nieuwe mini-armbanden in BEIGE GOUD of witgoud, met of zonder diamanten.

HET ONTWERP

In COCO CRUSH kwam dat idee ten volle tot leven. Een ontwerp dat lijnen en beweging, zachtheid en kracht, rondheid en strengheid combineert. Een spirit met een eenvoudige maar opvallend krachtige uitdrukking.

COCO CRUSH is het verlangen naar afgeronde hoeken die de pracht van BEIGE-GOUD, geelgoud en witgoud belichten. Het verlangen naar een krachtige lijn die wordt ondersteund door de opeenvolgende bogen van godrons, die scherpe inkepingen combineren met gladde contouren. Het is de impuls om resoluut te handelen.

DE OORSPRONG

COCO CRUSH is een houding. Een spirit waarbij de gebruikelijke paden niet worden bewandeld. Het gaat tegen de regeltjes in, tegen al datgene dat de levenslust, de liefde en elke creatie in de weg zou kunnen staan. Het is een vrije ziel.

Het representeert wat er in Gabrielle Chanel omging. Zij leende het doorgestikte motief uit de ruiterwereld om te allen tijde haar behoefte aan comfort te stillen.

COCO CRUSH is een impuls. Een impuls die ja zegt tegen passie. Ja tegen vrijheid, want zonder dat bestaat allure niet. Ja tegen een unieke stijl die niet gebonden is aan trends. Het is de impuls die leidt tot een resolute keuze.

*Sommige ontmoetingen draag je voor altijd mee

**Patent aangevraagd (Zwitserland, Europa, China, Verenigde Staten)

*Aanbevolen verkoopprijs. Meer informatie