Place Vendôme 18

Het herenhuis op de Place Vendôme 18 herbergt de gloednieuwe flagship boutique voor CHANEL Horloges en Fine Jewelry, de creatiestudio’s, het Haute Joaillerie atelier en het Patrimoine. Het is een legendarisch adres waar dromen uitkomen.

Een afspraak maken

Vue${of} 6

De flagship boutique van CHANEL Horloges en Fine Jewelry

Het herenhuis op de Place Vendôme 18 heeft na een jaar renovatie zijn deuren weer geopend. De boutique met een prachtig uitzicht op het plein en de pilaar is volledig opnieuw ontworpen door de befaamde Amerikaanse architect Peter Marino. Het interieur, verdeeld over drie niveaus, is uitgevoerd in harmonieuze tinten beige, wit, zwart en goud. Hier worden strakke lijnen met subtiele en tegelijkertijd weelderige materialen gecombineerd.

Ik ben Vendôme 18

Nieuws

ExclusiefCollection N°5

Diensten in de boutique

ONTDEK DE COLLECTIES

Een persoonlijke afspraak in uw boutique op de Place Vendôme 18 met het CHANEL team om een selectie van stukken te ontdekken.

Een afspraak maken

DE JUISTE ZORG EN ONDERHOUD VAN UW SIERADEN

Het team in uw boutique op de Place Vendôme 18 vertelt hoe u de schoonheid van uw stukken kunt bewaren en zal u naar het atelier doorverwijzen indien er reparaties nodig zijn.

Een afspraak maken

HORLOGEVAKMANSCHAP VAN CHANEL

Een experthorlogemaker van CHANEL staat tot uw beschikking in uw boutique op de Place Vendôme 18 om u persoonlijk advies te geven over de verzorging van uw stukken. Sommige reparaties kunnen ter plekke worden uitgevoerd.

CLICK & COLLECT

Bestel online en haal uw bestelling op in uw CHANEL boutique voor Horloges en Fine Jewelry op de Place Vendôme 18.

${of} 4

CHANEL BoutiqueHorloges en Fine Jewelry

Place Vendôme 18,
75001 Parijs

01 40 98 55 55

Routeplanner

Van maandag tot en met zaterdag
10.30 – 19.00 u.

Zondag
12.00– 19.00 u.