Sycomore fragrance in box picture

Ultra limited edition

sycomore et les maisons d'art

Een uitzonderlijke gift box

SYCOMORE et les Maisons d’art, een gift box bekleed met een creatie van borduurhuis en tweedfabrikant Maison Lesage, met daarin een 50 ml flacon van Baccaratkristal met het nieuwe parfum SYCOMORE Extrait.

Een creatie van Olivier Polge, Parfumeur Créateur van het Huis CHANEL, geïnspireerd op de sycomoor, een majestueuze boom die vertelt hoe prachtig de natuur is.
Ultra limited edition.

box-offer Chanel fragrance frames pictures for mobile animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for mobile animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for mobile animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for mobile animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for mobile animation purposes
box-offer Chanel fragrance frames pictures for desktop animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for desktop animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for desktop animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for desktop animation purposes box-offer Chanel fragrance frames pictures for desktop animation purposes
photo of a hand with a needle in the process of sewing
photo of a hand with a tool working the fabric
photo of a hand with a brush painting

Maison Lesage

Borduurhuis sinds 1858 en tweedfabrikant

De gift box is bekleed met borduurwerk dat met de hand is vervaardigd. Het symboliseert de bodem van een door lichtstralen doorkruist bos en weerspiegelt de olfactorische wereld van het parfum.

Het op stramien geborduurde mozaïek van houtspaanders en gevleugelde dopvruchten roept het beeld op van de majestueuze boom. De amethistkleurige tollen en de bolletjes van gekleurd passementwerk stellen roze peper en jeneverbessen voor. De draden en buisjes suggereren de wortelfilamenten van lichte tabak.

photo of a hand working the cap of a perfume bottle
photo of hands working a bottle of perfume

Maison Baccarat

Kristalfabrikant. Vakmanschap sinds 1764.

De flacon is uitgevoerd in Baccaratkristal. Hij is afgesloten door middel van de traditionele baudruchagetechniek die ervoor zorgt dat de zuiverheid van het parfum wordt behouden.

Op de hals van de flacon wordt een dun membraan aangebracht, dat wordt omsloten door twee rijen zwart parelgaren, die worden verzegeld met een lakzegel voorzien van de dubbele C van CHANEL. Met de smaragd geslepen stop kan je het parfum makkelijk aan de binnenkant van je polsen en in je hals aanbrengen.

Parfumerievakmanschap

SYCOMORE Extrait 15 ml. Een nieuw parfum samengesteld rond de houtachtige geur van vetiver, en kracht bijgezet door hartnoten van iris en leer- en vanilleachtige facetten in de basis, voor nog meer diepte en sensualiteit.

SYCOMORE Eau de Parfum 200 ml. Samengesteld rond vetiver, en kracht bijgezet door ceder- en vanilleachtige accenten, laat de parfumering een geruststellend, licht kruidig stempel achter. In limited edition in een collector’s box met houtachtige motieven.

Sycomore
et les maisons d'art

The 4 Exclusives chanel Fragrances Bottle in photo

Les exclusifs
de Chanel

Ontdekken