LES EXCLUSIFS DE CHANEL
GIFT BOX BEIGE ET LES MAISONS D'ART

EEN GIFT BOX GEÏNSPIREERD

OP DE FAVORIETE KLEUR VAN GABRIELLE CHANEL

Beige of de kleur van zand, huid, ivoor en honing. Een subtiele waaier van romige tinten waarin Mademoiselle zich graag terugtrok, ver weg van de chaotische buitenwereld. Het sensuele en delicate BEIGE L’Extrait is een intens bloemig parfum, geaccentueerd door honingachtige noten. Een sensuele vleug witte en goudgele bloemblaadjes.

EEN FLACON VAN BACCARATKRISTAL

Deze flacon is afgesloten door middel van de traditionele baudruchage techniek, een expertise die teruggaat tot 1764 en ervoor zorgt dat de zuiverheid van het parfum wordt behouden: op de hals van de flacon wordt een dun membraan aangebracht, dat wordt omsloten door twee rijen zwart parelgaren, die worden verzegeld met een lakzegel voorzien van de dubbele C van CHANEL.

EEN CREATIE VAN MAISON LEMARIÉ

Leverancier van veren en bloemenversieringen sinds 1880.

De gift box is bekleed met een handgemaakte creatie van Maison Lemarié, een van de laatste leveranciers van veren en bloemenversieringen ter wereld, dat de camelia’s voor het Huis CHANEL ontwerpt en voor de grootste namen van de haute couture volants, smokwerk en plissés vervaardigt.

“EEN SENSUEEL PARFUM”

Voor Olivier Polge, Parfumeur Créateur van het Huis CHANEL.

BEIGE L’Extrait is een stralend boeket van meidoorn, fresia en frangipani, verrijkt met absolu van exotische jasmijn en meiroos en geaccentueerd door honingachtige noten.

UITZONDERLIJKE GIFT BOX

COROMANDEL ET LES MAISONS D'ART

LES EXCLUSIFS DE CHANEL

Ontdek de collectie