N°5 SET VAN N°5 EAU DE PARFUM 100 ML EN N°5 PARFUM VOOR HET HAAR 35 ML

Meer details

Ref. 125433

222 €

Exclusiviteit

FORMAAT

2 Pieces

Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

N°5, de essentie van vrouwelijkheid. Een bloemig boeket met aldehydenoten gesublimeerd door een iconische flacon met minimalistische lijnen. Een mythisch en tijdloos parfum.

Samenstelling

De eau de parfum is geïnspireerd op het parfum waarmee het het bloemige aldehydensignatuur deelt.
Dit bloemige boeket opgebouwd rond meiroos en jasmijn wordt in de top opgevrolijkt door citrusachtige noten. De aldehyden geven het een unieke aanwezigheid en het zachte accent van vanille bepaalt het oneindig sensuele karakter.

INSPIRATIE

In 1921 vroeg Gabrielle Chanel aan Ernest Beaux om een bijzonder en intens "parfum voor vrouwen met een vrouwelijke geur" te creëren. De 'neus' liet haar een visionaire compositie ruiken waarin voor het eerst gebruik werd gemaakt van aldehyden. Mademoiselle gaf de voorkeur aan versie nummer 5 van het parfum, en besloot dit getal als naam te blijven gebruiken. Voor dit nieuwe parfum koos ze een strak vormgegeven flacon met een wit etiket en een facetgeslepen stop. In 1986 gaf Jacques Polge, sinds 1978 de neus van CHANEL, een nieuwe interpretatie aan de geurpartituur van zijn voorganger en creëerde een vollere versie van N°5: de eau de parfum.

Kies tussen twee verpakkingsopties bij het afrekenen: « De Basic » voor het zakje van 100% biologisch katoen, of « De Klassieke » voor de signatuur zwart-witte doos.

KUNST VAN HET PARFUMEREN

Twee onderdelen van het N°5 parfumeringsritueel:

Verstuif de eau de parfum met een ruim en soepel gebaar over de huid of de binnenkant van de kleding.
Om je parfumering de hele dag door op te frissen, neem je de praktische tasverstuiver overal mee naartoe in je handtas.
Het complete parfumeringsritueel voor bad en lichaam sublimeert het parfum.

Verstuif het parfum voor het haar in wolkjes over de haren. Dit oneindig vrouwelijke, unieke en sensuele gebaar maakt deel uit van het N°5 parfumeringsritueel.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

2 Pieces

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

5.0/5

Algemene score5.0

6 beoordelingen

 • Sibade I 10/05/2023
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 23/04/2023

  Toujours autant enchantée . J'adore tout simplement Chanel N°5 .

  Was deze beoordeling nuttig?

 • Alain P 07/03/2023
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 19/02/2023

  toujours totalement satisfait. Merci.

  Was deze beoordeling nuttig?

 • 05/11/2022
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 19/10/2022

  Cinq pour le numéro 5

  Was deze beoordeling nuttig?

Ga terug naar Beoordelingen

OOG VOOR DETAIL

Elke aankoop wordt met zorg gepresenteerd in een iconische CHANEL verpakking.
Bij het bevestigen van je bestelling heb je de keuze uit twee verpakkingen:

DE KLASSIEKE VERPAKKING
Een giftbox of een tijdloze zwart-witte tas die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen. De inkt en de lijm zijn op waterbasis. Er wordt helemaal geen plastic meer gebruikt. Om haar CO2-voetafdruk nog verder te verkleinen, kiest CHANEL steeds voor de lichtste verpakking.

DE BASIC VERPAKKING
Een gestroomlijnde presentatie: een zakje van 100% biologisch katoen, direct in een 100% recyclebare verzenddoos* gelegd die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen.

* Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

wat zijn de leveringstermijnen?

levering aan huis via dhl binnen 1 tot 3 werkdagen (de standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

levering aan huis via tnt binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

de perfecte combinatie

N°5

SET VAN N°5 EAU DE PARFUM 100 ML EN N°5 PARFUM VOOR HET HAAR 35 ML - 2 Pieces

222 €