SYCOMORE LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EAU DE PARFUM

Meer details

Ref. 122300

320 €

Exclusief

2 Beschikbare formaten

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Genoemd naar een onmetelijke boom, doet SYCOMORE denken aan de waardigheid van de herfst. Opgebouwd rond vetiver, laat het een geruststellende en licht kruidige indruk achter.

Samenstelling

SYCOMORE is opgebouwd rond de rokerige geur van vetiver. De vanille- en cederachtige noten laten een geruststellende, licht kruidige indruk achter.

INSPIRATIE

Het parfum SYCOMORE werd in 1930 door Gabrielle Chanel gecreëerd. Genoemd naar een onmetelijke boom, doet SYCOMORE denken aan de waardigheid van de herfst. Het vertelt het verhaal van een stralende aarde, als echo van Mademoiselles kinderjaren die ze doorbracht te midden van de eeuwenoude vulkanen in Auvergne.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

200 ml

Ingrediëntenlijst

ALCOHOL | PARFUM (FRAGRANCE) | AQUA (WATER) | HEXYL CINNAMAL | LINALOOL | LIMONENE | EUGENOL | ALPHA-ISOMETHYL IONONE | COUMARIN | ISOEUGENOL | CITRAL | FARNESOL | IL90-1

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (€6, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 40 kalenderdagen, te beginnen bij de dag van ontvangst.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

SYCOMORE

Genoemd naar een onmetelijke boom, doet SYCOMORE denken aan de waardigheid van de herfst, aan bruine met mos bedekte boomstammen, aan boomtoppen die naar de hemel reiken. Het vertelt het verhaal van een stralende aarde, als een echo van Mademoiselles kinderjaren te midden van eeuwenoude vulkanen. Opgebouwd rond de rokerige geur van vetiver is SYCOMORE puur en indrukwekkend.

SYCOMORE

LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EAU DE PARFUM - 200 ml

320 €