BEL RESPIRO LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EAU DE PARFUM

Meer details

Ref. 122280

320 €

2 Beschikbare formaten

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Bel Respiro was de naam van het buitenverblijf van Mademoiselle even buiten Parijs, omringd door zonovergoten velden en vers gras. BEL RESPIRO is een teder en romantisch parfum dat de idyllische lichtheid van dit buitenverblijf oproept.

Samenstelling

BEL RESPIRO roept de verfijning van de lente op, met groen gras, knisperend blad en een luchtig briesje. Het heeft een aromatisch groen akkoord van galbanum en rozemarijn.

INSPIRATIE

Even buiten Parijs bezat Mademoiselle een vakantiehuis dat Bel Respiro genoemd werd. Een buitenverblijf omringd door zonovergoten velden en vers gras, dat uitnodigde om te gaan picknicken. Samen met haar vrienden trok ze zich op deze idyllische plek terug om even op adem te komen.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

200 ml

Ingrediëntenlijst

ALCOHOL | AQUA (WATER) | PARFUM (FRAGRANCE) | LIMONENE | LINALOOL | HEXYL CINNAMAL | BENZYL SALICYLATE | CITRONELLOL | GERANIOL | COUMARIN | CITRAL | BENZYL BENZOATE | ISOEUGENOL | FARNESOL | EUGENOL | BENZYL ALCOHOL | HYDROXYCITRONELLAL | IL93-1

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (€6, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 40 kalenderdagen, te beginnen bij de dag van ontvangst.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

BEL RESPIRO

Om even op adem te komen, trok Mademoiselle zich soms terug in haar idyllische verblijf net buiten Parijs. Daar vond ze het eenvoudige geluk van een siësta terwijl een luchtig lentebriesje haar streelde; de magie van een ontluikende tuin. Met de groene aromatische noten van galbanum en rozemarijn is BEL RESPIRO een extract van deze goddelijke harmonie.

BEL RESPIRO

LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EAU DE PARFUM - 200 ml

320 €