LE LION DE CHANEL LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EAU DE PARFUM

Meer details

Ref. 122180

175 €

Exclusief

2 Beschikbare formaten

Probeer LE LION DE CHANEL uit voordat je er definitief voor kiestBestel LE LION DE CHANEL, het nieuwe parfum van LES EXCLUSIFS DE CHANEL, en ontvang ook het bijbehorende sample, zodat je het parfum kunt proberen voordat je een definitieve beslissing neemt.

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Gabrielle Chanel was, trots en gedreven als ze was, een evenbeeld van haar sterrenbeeld, de Leeuw. Instinctief en vol lef liet ze zich erdoor inspireren. De leeuw werd haar geluksdier. De krachtige en sensuele amber- en leerachtige geurnoten van labdanum worden verzacht en verlicht door vanille en bergamot. LE LION DE CHANEL is een warm, majestueus en verfijnd parfum.

Samenstelling

De krachtige en sensuele amber- en leerachtige geurnoten van labdanum en patchoeli worden verzacht en verlicht door vanille, bergamot en citroen. Een warm, majestueus en verfijnd parfum.

INSPIRATIE

Omdat ze Gabrielle Chanel was, liet ze zich niet definiëren door haar sterrenbeeld: zij maakte zich er meester van. Trots en gedreven als ze was, belichaamde ze haar sterrenbeeld volledig. Instinctief en en vol lef liet ze zich erdoor inspireren. De leeuw werd haar geluksdier. Ze verzamelde leeuwenbeeldjes en liet haar sterrenbeeld veelvuldig als motief in haar creaties terugkeren. Zo versierde ze de knopen van haar mantelpakjes, de sluitingen van haar tassen en haar sieraden met zijn gestalte.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

75 ml

Ingrediëntenlijst

ALCOHOL | PARFUM (FRAGRANCE) | AQUA (WATER) | LIMONENE | LINALOOL | COUMARIN | ALPHA-ISOMETHYL IONONE | CITRONELLOL | GERANIOL | CITRAL | BENZYL BENZOATE | EUGENOL | FARNESOL | BENZYL SALICYLATE | ISOEUGENOL | BENZYL ALCOHOL | IL44-1

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

LE LION DE CHANEL

les exclusifs de chanel - eau de parfum

Algemene score 4.3 / 5.0

3 beoordelingen

 • Waardering 5 Agnus R. 07/01/2021

  Amazing. As an old school Les Exclusiefs Eau de toilette version person, I’ve been hesitating to get the iEau de Parfum versions. But with Le Lion... it’s different! I loved it! It has a very powerful COROMANDEL opening but less creamy. Le Lion is simply a masterpiece. It’s open notes with the bergamot is divine. But what caught me the most was the amazingly blend with the Labdanum and patchouli. It’s an scent that brings u back to a time that you probably haven’t lived in. Has history and cleverness. The incense and the dry down of this parfum is simply divine. Definitely ordering the Extract version.

  Was deze beoordeling nuttig?

  Koopdatum 24/12/2020 Gecontroleerde koper:

 • Waardering 3 Carla V. 23/12/2020

  Beetje heftig nog wennen maar prachtig voor de wintertijd

  Was deze beoordeling nuttig?

  Koopdatum 08/12/2020 Gecontroleerde koper:

 • Waardering 5 Eva C. 19/12/2020

  I bought this without having smelled it, purely based on my love for all Chanel les exclusives, and the description of the scent items. I also love the icon of the lion. And I must say I was a little nervous about the smell, s some influencers had described it as very leathery, but to means on my skin, it smells very rich sensual and warm, exactly what I expected. It also arrived in exceptional good condition, beautifully wrapped .

  Was deze beoordeling nuttig?

  Koopdatum 04/12/2020 Gecontroleerde koper:

Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 40 kalenderdagen, te beginnen bij de dag van ontvangst.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

Probeer LE LION DE CHANEL uit voordat je er definitief voor kiest

 

Bestel LE LION DE CHANEL, het nieuwe parfum van LES EXCLUSIFS DE CHANEL, en ontvang ook het bijbehorende sample, zodat je het parfum kunt proberen voordat je een definitieve beslissing neemt. Exclusief op chanel.com

 

 

 

1.

Bij elke bestelling van het parfum LE LION DE CHANEL
ontvang je het bijbehorende sample.

 

2.

Met dit sample kun je het parfum exclusief
proberen voordat je de flacon opent.

 

3.

Als je niet tevreden bent over het parfum,
kun je de ongeopende flacon in de originele verpakking terugsturen*

* Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie

Ga terug naar Probeer het parfum

LE LION DE CHANEL.
EEN ZONNIG STERRENBEELD.


Gabrielle Chanel liet zich niet definiëren door haar sterrenbeeld, ze temde het. Ze was trots en gedreven, ze belichaamde haar sterrenbeeld volledig en liet zich erdoor inspireren. De leeuw werd haar embleem. De krachtige en sensuele amber- en leerachtige geurnoten van labdanum en patchoeli worden verzacht en verhelderd door vanille en bergamot. LE LION DE CHANEL is een warm, majestueus en verfijnd parfum.

LE LION DE CHANEL

LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EAU DE PARFUM - 75 ml

175 €