SET BEIGE X LES MAISONS D'ART LES EXCLUSIFS DE CHANEL
In ultra-limited edition

Meer details

Ref. 120317

10 000 €

Exclusief

Formaat

50 ml

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

“BEIGE et les Maisons d’art” is een uitzonderlijke set in ultra-limited edition, die is geïnspireerd op de lievelingskleur van Gabrielle Chanel. Het brengt een eerbetoon aan de Maisons d’art en het veeleisende, nauwgezette vakmanschap dat een essentiële rol speelt in de creaties van CHANEL.
Deze gift box bevat BEIGE Extrait, een sensueel parfum in een flacon van Baccaratkristal. De flacon is afgesloten door middel van de traditionele baudruchage techniek, een expertise die teruggaat tot 1764 en ervoor zorgt dat de zuiverheid van het parfum wordt behouden.
De gift box is bekleed met een creatie van Maison Lemarié, sinds 1880 leverancier van veren en bloemenversieringen, dat de camelia’s voor het Huis CHANEL ontwerpt en voor de grootste namen van de haute couture volants, smokwerk en plissés vervaardigt. De donzige textuur van de in bruine ton sur ton bewerkte veren, roept de associatie op met de aangename kalmerende zachtheid van de kleur beige.

Samenstelling

Voor Olivier Polge, Parfumeur Créateur van het Huis CHANEL, is BEIGE Extrait een boeket van stralende meidoorn-, fresia- en frangipaniakkoorden, geaccentueerd door honingachtige noten en verrijkt met absolu van exotische jasmijn en meiroos. Een sensuele vleug witte en goudgele bloemblaadjes.

INSPIRATIE

“Ik zoek mijn toevlucht in beige omdat het een natuurlijke kleur is”, zei Gabrielle Chanel. Beige, dat zowel doet denken aan zand, huid, honing en ivoor als aan champagne, kan een brede waaier aan subtiele, romige tinten aannemen. Gabrielle Chanel hulde zich graag in deze kleur, die haar troost bracht, ver van de chaotische buitenwereld.

KUNST VAN HET PARFUMEREN

Het Extrait wordt met het uiteinde van de fijn vormgegeven, in smaragd geslepen stop aangebracht, op de punten waar de hartslag voelbaar is: achter de oorlel, in het decolleté, aan de binnenkant van de pols.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

50 ml

Ingrediëntenlijst

ALCOHOL | PARFUM (FRAGRANCE) | AQUA (WATER) | LIMONENE | LINALOOL | HEXYL CINNAMAL | HYDROXYCITRONELLAL | CITRONELLOL | ALPHA-ISOMETHYL IONONE | GERANIOL | BENZYL BENZOATE | COUMARIN | EUGENOL | CITRAL | BENZYL SALICYLATE | ISOEUGENOL | FARNESOL | BENZYL CINNAMATE | BENZYL ALCOHOL | AMYL CINNAMAL | CINNAMAL | IL67-1

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 40 kalenderdagen, te beginnen bij de dag van ontvangst.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

SET BEIGE X LES MAISONS D'ART

LES EXCLUSIFS DE CHANEL
In ultra-limited edition - 50 ml

10 000 €