SYCOMORE LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EXTRAIT

Meer details

Ref. 120220

240 €

Exclusiviteit

FORMAAT

15 ml

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Achter Sycomore Extrait gaat het verhaal schuil van een parfum dat in 1930 door Mademoiselle werd gecreëerd. Door het parfum naar deze immense boom te vernoemen, legde de couturière, die destijds cultureel Parijs in haar greep hield, haar zo met de aarde verbonden afkomst bloot, haar kindertijd die ze doorbracht in de Auvergne, te midden van de eeuwenoude vulkanen. In 2016 kwam er een nieuwe interpretatie van het parfum in de vorm van een Eau de Parfum. Deze geur inspireerde Olivier Polge, Parfumeur Créateur van het Huis CHANEL, tot een sensueel en diep extrait. Dit licht kruidige parfum is doortrokken van het nerveuze karakter van vetiver, doordrongen van iris en omgeven door accenten van leer en vanille.

KUNST VAN HET PARFUMEREN

Het Extrait wordt met de geslepen stop op de huid aangebracht, op de punten waar de hartslag voelbaar is. Achter de oorlel, in het decolleté en aan de binnenkant van de pols.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

15 ml

Ingrediëntenlijst

ALCOHOL | PARFUM (FRAGRANCE) | AQUA (WATER) | LINALOOL | HEXYL CINNAMAL | LIMONENE | ALPHA-ISOMETHYL IONONE | COUMARIN | EUGENOL | CITRONELLOL | CITRAL | FARNESOL | GERANIOL | ISOEUGENOL | BENZYL ALCOHOL | IL65-1

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

SYCOMORE

LES EXCLUSIFS DE CHANEL - EXTRAIT  - 15 ml

240 €