PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Een frisse, geparfumeerde bodyspray, geïnspireerd op de aromatisch-houtachtige noten van BLEU DE CHANEL. Het meeneemformaat en de lichte formule nodigen uit tot een vrije en gulle parfumering.

Samenstelling

BLEU DE CHANEL All-Over Spray benadrukt het allerfriste en meest bruisende aspect van BLEU DE CHANEL. De verkwikkende frisheid van het citrus-grapefruit akkoord, benadrukt door de aromatische kracht van munt en lavendel, vermengt zich met een houtachtige vleug aanhoudende en zinderende droge cedernoten.

INSPIRATIE

BLEU DE CHANEL is het parfum van een man die eentonigheid weigert en zich losmaakt van alle regels. De compositie onthult een mannelijke spirit die onafhankelijk en vastberaden over zijn eigen lot beslist. Voor een man met karakter die op zijn instincten vertrouwt en compromisloos zijn vrijheid eist.

KUNST VAN HET PARFUMEREN

De frisse formule van BLEU DE CHANEL All-Over Spray nodigt uit tot een gulle en spontane parfumering op het lichaam en de kleding. Nog een manier van parfumeren met BLEU DE CHANEL om de hele dag door te herhalen, dankzij het reisformaat dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

150 ml

Ingrediëntenlijst

ALCOHOL | AQUA (WATER) | PARFUM (FRAGRANCE) | PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL | LIMONENE | CITRONELLOL | LINALOOL | CITRAL | COUMARIN | GERANIOL | IL51-1

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

BLEU DE CHANEL All-Over Spray


Nieuw. Een frisse, geparfumeerde bodyspray.

BLEU DE CHANEL

ALL-OVER SPRAY - 150 ml

78 €