BLEU DE CHANEL SET VAN BLEU DE CHANEL EAU DE TOILETTE VERSTUIVER 100 ML EN DEODORANTSTICK 60 G

Meer details

Ref. 107464

154 €

Exclusiviteit

FORMAAT

2 Pieces

Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

De exclusieve limited edition set van BLEU DE CHANEL bevat de Eau de Toilette 100 ml, een houtachtig aromatisch parfum met een fascinerend karakter, en de Deodorantstick om de parfumering te verlengen.

Samenstelling

BLEU DE CHANEL Eau de Toilette, een houtachtig aromatisch parfum dat de verkwikkende frisheid van citrusvruchten combineert met een krachtig aromatisch akkoord en een houtachtige vleug droge cedernoten. Het sandelhout uit Nieuw-Caledonië geeft het het warme, sensuele karakter.

INSPIRATIE

BLEU DE CHANEL is het parfum van een man die eentonigheid weigert en alle regels aan zijn laars lapt. De compositie onthult een mannelijke spirit die onafhankelijk en vastberaden over zijn eigen lot beslist. Een karakter dat op onverwachte momenten van zich laat spreken.

Kies tussen twee verpakkingsopties bij het afrekenen: « De Basic » voor het zakje van 100% biologisch katoen, of « De Klassieke » voor de signatuur zwart-witte doos.

KUNST VAN HET PARFUMEREN

De Eau de toilette wordt bij voorkeur in een gul gebaar rechtstreeks over de huid of de binnenkant van de kleding verstoven.
De Deodorantstick creëert onmiddellijk een langdurig en aangenaam gevoel van frisheid. Hij is ideaal voor dagelijks gebruik en verlengt de parfumering.
Formule met alcohol.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

2 Pieces

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

5.0/5

Algemene score5.0

3 beoordelingen

 • 24/05/2023
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 07/05/2023

  super produckt

  Was deze beoordeling nuttig?

 • El.Otmani A 19/05/2022
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 03/05/2022

  Heel snel verzonden, mooi ingepakt heerlijk luchtje.

  Was deze beoordeling nuttig?

 • Gast H 02/02/2022
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 17/01/2022

  Heerlijk luchtje, subtiel genoeg om niet te overheersen, krachtig genoeg om opgemerkt te worden door je gesprekspartners, als: hé, dat ruikt lekker, zeg!

  Was deze beoordeling nuttig?

Ga terug naar Beoordelingen

OOG VOOR DETAIL

Elke aankoop wordt met zorg gepresenteerd in een iconische CHANEL verpakking.
Bij het bevestigen van je bestelling heb je de keuze uit twee verpakkingen:

DE KLASSIEKE VERPAKKING
Een giftbox of een tijdloze zwart-witte tas die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen. De inkt en de lijm zijn op waterbasis. Er wordt helemaal geen plastic meer gebruikt. Om haar CO2-voetafdruk nog verder te verkleinen, kiest CHANEL steeds voor de lichtste verpakking.

DE BASIC VERPAKKING
Een gestroomlijnde presentatie: een zakje van 100% biologisch katoen, direct in een 100% recyclebare verzenddoos* gelegd die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen.

* Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

wat zijn de leveringstermijnen?

levering aan huis via dhl binnen 1 tot 3 werkdagen (de standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

levering aan huis via tnt binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

BLEU DE CHANEL

de perfecte combinatie

BLEU DE CHANEL

SET VAN BLEU DE CHANEL EAU DE TOILETTE VERSTUIVER 100 ML EN DEODORANTSTICK 60 G - 2 Pieces

154 €