BLEU DE CHANEL SET BLEU DE CHANEL EAU DE PARFUM 100 ML EN DOUCHEGEL 200 ML

Meer details

Ref. 100826

179 €

Exclusiviteit

FORMAAT

1 Piece

Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

BLEU DE CHANEL EAU DE PARFUM 100 ml en BLEU DE CHANEL DOUCHEGEL 200 ml samen in een unieke set. De douchegel verlengt de aromatische en houtachtige noten van het parfum, voor een frisse en diepe parfumering. De producten worden gepresenteerd in de zwart-witte CHANEL box. Een perfect cadeau om met je hart te geven.

BLEU DE CHANEL EAU DE PARFUM 100 ml, een aromatisch-houtachtig parfum met amber- en muskusachtige noten.
Een sensuele interpretatie, waarin de amberachtige droge cedernoten voor sensualiteit en weelderigheid zorgen. De muskusachtige, houtachtige noten en het sandelhout uit Nieuw-Caledonië geven het parfum elegantie en diepte.

BLEU DE CHANEL DOUCHEGEL
Het rijke schuim van de BLEU DE CHANEL douchegel reinigt op milde wijze en verlengt de aromatische noten van het parfum. Een moderne en praktische flacon die opent met een innovatieve slide dop.

Samenstelling

BLEU DE CHANEL EAU DE PARFUM
Een aromatisch-houtachtig parfum met amber- en muskusachtige noten.
Een sensuele interpretatie, waarin de amberachtige droge cedernoten voor sensualiteit en weelderigheid zorgen. De muskusachtige, houtachtige noten en het sandelhout geven het parfum elegantie en diepte.

BLEU DE CHANEL Douchegel
Een douchegel met aromatische, houtachtige noten die de verkwikkende frisheid van citrusvruchten combineert met een krachtig aromatisch akkoord en een houtachtige vleug droge cedernoten. De sandelhoutnoot geeft de douchegel een warme, sensuele parfumering.

INSPIRATIE

De packaging heeft de kleur van een toekomst die nog uitgevonden moet worden: BLEU DE CHANEL is het parfum van een man die het kader en de eenvormigheid van een vooraf bepaald bestaan weigert. De compositie onthult een persoonlijkheid die altijd op zoek is. Naar een horizon zonder verdwijnpunt, één die zich oneindig uitstrekt.

KUNST VAN HET PARFUMEREN

Een perfect duo om de noten van BLEU DE CHANEL intenser te maken.

De douchegel kan dagelijks voor het lichaam en het haar worden gebruikt. De gel verlengt de parfumering op het hele lichaam.

De eau de parfum verstuif je in wolkjes over de huid of de binnenkant van de kleding.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

1 Piece

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen

OOG VOOR DETAIL

Elke aankoop wordt met zorg gepresenteerd in een iconische CHANEL verpakking.
Bij het bevestigen van je bestelling heb je de keuze uit twee verpakkingen:

DE KLASSIEKE VERPAKKING
Een giftbox of een tijdloze zwart-witte tas die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen. De inkt en de lijm zijn op waterbasis. Er wordt helemaal geen plastic meer gebruikt. Om haar CO2-voetafdruk nog verder te verkleinen, kiest CHANEL steeds voor de lichtste verpakking.

DE BASIC VERPAKKING
Een gestroomlijnde presentatie: een zakje van 100% biologisch katoen, direct in een 100% recyclebare verzenddoos* gelegd die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen.

* Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

wat zijn de leveringstermijnen?

levering aan huis via dhl binnen 1 tot 3 werkdagen (de standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

levering aan huis via tnt binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

BLEU DE CHANEL

de perfecte combinatie

BLEU DE CHANEL SET

BLEU DE CHANEL EAU DE PARFUM 100 ML EN DOUCHEGEL 200 ML - 1 Piece

179 €