CHANCE EAU TENDRE LE DUO SET EAU DE PARFUM 50 ML EN CRÈME VOOR HET LICHAAM 150 G

Meer details

Ref. 100805

204 €

Exclusiviteit

FORMAAT

1 Piece

Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum 50 ml en CHANCE EAU TENDRE Crème voor het lichaam, nu samen in een unieke set. De rijke en romige crème voor het lichaam verlengt de bloemig-fruitige noten van het parfum. De set wordt geleverd in een zwart-witte doos van CHANEL. Een ideaal cadeau dat uit het hart komt.

CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum is een tedere interpretatie van CHANCE. Delicaat met een intens vrouwelijk en omhullend karakter. Een kans om te grijpen.

CHANCE EAU TENDRE Crème voor het lichaam trekt de bloemig-fruitige noten van het parfum CHANCE EAU TENDRE door in een elegante pot van glas en aluminium. De formule met een rijke en frisse romige textuur parfumeert de huid subtiel en maakt dat ze comfortabel en gehydrateerd aanvoelt.

Samenstelling

CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum
Een compositie met een hart dat intens straalt door absolu van jasmijn en rozenessence. Een stralend bloemig-fruitig parfum, een ronde en tedere geur met een uitgesproken vrouwelijk karakter.

CHANCE EAU TENDRE Crème voor het lichaam
Een groen en fruitig akkoord van grapefruit en kweepeer, de zachtheid van jasmijn en de volheid van witte muskusnoten verstrengelen zich in deze hydraterende crème voor het lichaam met een.

INSPIRATIE

Kansen komen en gaan, ze blijven nooit lang ... en je hebt maar een paar seconden om jouw kans te grijpen. Geluk is onvoorspelbaar en duikt op wanneer je het het minst verwacht. Maar als je wilt, is alles mogelijk.
"Een kans deed zich voor en ik greep hem" Mademoiselle Chanel wist dat het echte geluk kan worden afgedwongen. Geluk is een gemoedstoestand, een levensstijl.

KUNST VAN HET PARFUMEREN

Een parfumeringsritueel dat de bloemig-fruitige noten van het parfum CHANCE EAU TENDRE verlengt.

Begin je verzorgingsritueel met de hydraterende CHANCE EAU TENDRE Crème voor het lichaam.
Verstuif vervolgens CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum in een ruim, soepel en gul gebaar over de huid of de binnenkant van de kleding.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

1 Piece

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen

OOG VOOR DETAIL

Elke aankoop wordt met zorg gepresenteerd in een iconische CHANEL verpakking.
Bij het bevestigen van je bestelling heb je de keuze uit twee verpakkingen:

DE KLASSIEKE VERPAKKING
Een giftbox of een tijdloze zwart-witte tas die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen. De inkt en de lijm zijn op waterbasis. Er wordt helemaal geen plastic meer gebruikt. Om haar CO2-voetafdruk nog verder te verkleinen, kiest CHANEL steeds voor de lichtste verpakking.

DE BASIC VERPAKKING
Een gestroomlijnde presentatie: een zakje van 100% biologisch katoen, direct in een 100% recyclebare verzenddoos* gelegd die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen.

* Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

wat zijn de leveringstermijnen?

levering aan huis via dhl binnen 1 tot 3 werkdagen (de standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

levering aan huis via tnt binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

de perfecte combinatie

CHANCE EAU TENDRE LE DUO SET

EAU DE PARFUM 50 ML EN CRÈME VOOR HET LICHAAM 150 G - 1 Piece

204 €