LES EAUX DE CHANEL

ELKE EAU DE CHANEL NEEMT JE MEE OP REIS

De parfums van LES EAUX DE CHANEL, geïnspireerd op de favoriete bestemmingen van Gabrielle Chanel, vervoeren je zintuigen onmiddellijk. Een gevoel van frisheid. Een mijmerende dagdroom.

NIEUW

PARIS-PARIS

Een sprankelend bloemig-houtachtig parfum met facetten van roos, citrus en patchoeli, en een vleugje pittige roze peper. Een zorgeloos parfum dat de ongedwongen elegantie van de legendarische Franse hoofdstad oproept.

PARIS-VENISE

Een sensueel en stralend parfum op basis van zachte neroli en iris met contrasterende akkoorden van amberachtige vanille en tonkaboon. Een levendige herinnering aan het betoverende barokke Venetië.

PARIS-ÉDIMBOURG

Een aromatisch-houtachtig parfum dat opent met een uitbarsting van jeneverbes en cipres, en vervolgens de aardse ondertonen en rokerige accenten onthult, geïnspireerd door de Schotse Highlands.

PARIS-RIVIERA

Een zonnig parfum dat de licht zure Siciliaanse sinaasappel combineert met de subtiliteit van witte bloemen. Een vrolijk parfum dat de zonnige en zorgeloze sfeer van de Franse Rivièra oproept.

PARIS-BIARRITZ

Een fruitig en levendig parfum waarbij frisse mandarijn wordt geaccentueerd door een schitterend akkoord van lelietjes-van-dalen. Een dynamisch parfum geïnspireerd op de bruisende energie van de Baskische kust.

PARIS-DEAUVILLE

Een aromatisch-citrusachtig parfum dat groene basilicum met pittige sinaasappel combineert voor een warme, subtiel houtachtige parfumering. Een parfum dat even verkwikkend is als een wandeling door het Franse platteland.