Nieuw

Collection Été

Ontdek speciaal voor de zomer gecreëerde lichte formules in reisformaat, om overal mee naartoe te nemen.

Nieuw

COCO MADEMOISELLE L’Eau

Limited edition

Het oriëntaalse, sensuele akkoord van COCO MADEMOISELLE bewerkt tot een frisse en lichte geparfumeerde nevel voor lichaam en haar. “Met COCO MADEMOISELLE L’Eau wilde ik de meest zomerse kant van COCO MADEMOISELLE benadrukken: een oriëntaals-fruitig karakter vol sensualiteit, met een aanhoudende frisheid.”
Olivier Polge, Parfumeur Créateur van het Huis CHANEL.

Bestellen

Nieuw

COCO MADEMOISELLE Le Gel

Limited edition

Zet jouw zomerritueel voort met COCO MADEMOISELLE Le Gel, een 2-in-1 douchegel voor lichaam en haar, voor na het zonnen, met de milde parfumering van de geurnoten van COCO MADEMOISELLE. De formule verwijdert uv-filters.

Bestellen

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum

Ontdek COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum opnieuw, een vrouwelijk oriëntaals parfum met een verrassende frisheid. De levendige en weelderige sprankelende topnoten van sinaasappel staan in contrast met het heldere, sensuele hart dat transparante akkoorden van jasmijn en roos onthult. De zuivere accenten van patchoeli en vetiver in de basis benadrukken het slanke silhouet van de compositie.

Bestellen

VUL JOUW COCO MADEMOISELLE RITUEEL AAN.

Verleng je parfumering met COCO MADEMOISELLE L’Eau Privée. De formule, die speciaal is gecreëerd voor de nacht, versterkt de meest sensuele en zachte muskusachtige noten van het parfum COCO MADEMOISELLE. Ontdek ook de Nécessaires van COCO MADEMOISELLE opnieuw, een productlijn voor het lichaam met de parfumering van de geurnoten van COCO MADEMOISELLE.

Bestellen

Hul jouw lippen in intense kleur en glans met ROUGE COCO BLOOM.

De eerste hydraterende en voller makende lippenstift van CHANEL die intense glans en kleur combineert met een langhoudende, mooi gevormde finish.

Bestellen

Open je oogopslag met LE VOLUME DE CHANEL WATERPROOF.

Ontdek een mascara die onmiddellijk volume biedt en perfect houdt. De wimpers worden gescheiden, voller en dikker vanaf de eerste keer aanbrengen.

Bestellen

Een intens gehydrateerde huid met HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM.

Het serum heeft een hoge concentratie microbolletjes witte camelia en versmelt meteen na het aanbrengen met de huid voor continue hydratatie, een intens verstevigend effect en een stralende teint. De textuur biedt een unieke frisse en omhullende sensoriële ervaring.

Bestellen

Hydrateer je huid met HYDRA BEAUTY MICRO CRÈME.

De eerste crème met microbolletjes camelia. Zodra de crème wordt aangebracht, versmelten de microbolletjes met de huid voor intense hydratatie. De verstevigde en versterkte huid straalt van hernieuwde kracht.

Bestellen