OOG VOOR DETAIL

Ontdek een breed scala aan exclusieve diensten, inclusief twee met recyclebaar materiaal* nieuw vormgegeven verpakkingen.

  • DE KLASSIEKE VERPAKKING

    Een giftbox of een tijdloze zwart-witte tas die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen. De inkt en de lijm zijn op waterbasis. Er wordt helemaal geen plastic meer gebruikt. Om haar CO2-voetafdruk nog verder te verkleinen, kiest CHANEL steeds voor de lichtste verpakking.

  • DE BASIC VERPAKKING

    Een gestroomlijnde presentatie: een zakje van 100% biologisch katoen, direct in een 100% recyclebare verzenddoos* gelegd die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen.

* Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.

TOT JE DIENST

EXCLUSIEVE SAMPLES

Bij elke bestelling van parfum, make-up of verzorgingsproducten op chanel.com ontvang je 2 gratis samples. Kies ze tijdens je aankoop uit onze selectie.

DE GIFTCARD

Geef hem of haar de vrijheid om te kiezen cadeau. Kies een bedrag, schrijf een persoonlijk bericht en stuur jouw giftcard per post of e-mail naar een vriend of familielid.

KOSTELOZE BEZORGING

Profiteer voor elke bestelling van de kosteloze standaardbezorging en retourzending.

KLANTENSERVICE

Een speciaal CHANEL-team verzorgt een uitzonderlijke service. Je kunt onze klantenservice bellen op +32 2 880 19 77. De medewerkers zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar van 10-19 uur. Je kunt hen ook per e-mail of live chat bereiken.

BEVEILIGDE BETALING

CHANEL garandeert de veiligheid van elke transactie.