Chanels engagement voor elke creatie

naarmate de tijd verstrijkt, wordt uw vertrouwensband met chanel steeds sterker. Het chanel & moi-programma bestendigt die band door ervoor te zorgen dat uw chanel-stukken – en alle herinneringen die eraan verbonden zijn – langer meegaan.

lees meer over het engagement van chanel

5 onderhoudtips

door uw creatie correct en regelmatig te onderhouden, zal ze langer meegaan.
het cijfer 5 heeft een speciale betekenis voor chanel. het was het geluksnummer van gabrielle chanel en de naam van haar eerste parfum. daarom geven we hierbij vijf tips om uw chanel-stuk in perfecte staat te houden.

Meer

de garantie van chanel

op alle handtassen of clutches met ketting die vanaf april 2021 werden gekocht krijgt u vijf jaar garantie vanaf de aankoopdatum.

onder deze garantie kunt u onderdelen van uw chanel-creatie laten vervangen of uw stuk laten herstellen, indien de gebreken te wijten zijn aan normale slijtage.

bekijk de algemene garantievoorwaarden

herstellingen door chanel

als u uw chanel-stuk wilt laten herstellen, bent u enkel bij chanel zeker van een mooi resultaat.

na een grondig onderzoek zullen gespecialiseerde vakmensen uw handtas herstellen in onze ateliers, waarbij ze even zorgvuldig te werk zullen gaan als bij de oorspronkelijke creatie.

deze service is in de eerste plaats bedoeld voor de iconische zwarte lederen handtassen van chanel.

indien u vragen hebt over deze service, kunt u altijd terecht in uw boutique.

chanel presenteert chanel & moi – les ateliers, een project dat werd opgestart vanuit het engagement van het Modehuis om de ultieme onderhouds- en herstellingsdiensten aan te bieden, om zo elke unieke chanel-creatie te beschermen en weer te laten stralen.

de medewerkers van uw chanel-boutique zullen u hartelijk ontvangen en u helpen om de kwaliteit van elke creatie te bewaren.

uw chanel-handtas

klassieke handtas

lamsleer & verguld metaal - zwart

een digitaal paspoort voor elke creatie

elk chanel-stuk is uniek. op deze digitale pagina vindt u alle nodige informatie over uw handtas, de garantie en onderhoudtips.

Toewijding van CHANEL

Uw CHANEL creatie voelt buitengewoon anders aan. Het is van uitzonderlijke materialen vervaardigd door getalenteerde handen en blinkt uit omdat het uniek is. Een elegant item dat uw persoonlijkheid glans bijzet en uw dagen gemakkelijker maakt. CHANEL is zich hiervan bewust en heeft het CHANEL & moi programma gecreëerd dat belooft u te helpen de onvergelijkbare kwaliteit van elke creatie te beschermen en te behouden. Op maat gemaakte services en andere initiatieven zullen uw CHANEL creatie herstellen en nieuw leven inblazen, zodat het voortleeft en van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

In april 2021 gaat CHANEL & moi een reeks initiatieven onthullen. Het eerste, genaamd CHANEL Warranty, biedt een exclusieve garantie van 5 jaar op alle CHANEL handtassen en CHANEL wallets on chain; de bezegeling van de relatie tussen de klant en het Huis. CHANEL & moi zal vervolgens een reeks unieke verzorgingsdiensten uitrollen, CHANEL Restoring Care. Deze diensten gelden eerst voor de iconische zwarte leren tassen van CHANEL, maar zullen uiteindelijk beschikbaar zijn voor een breder aanbod en in alle boutiques van het Huis over de hele wereld. Het programma zal worden uitgebreid met andere faciliteiten, zoals speciale verzorgingsruimtes in of nabij geselecteerde boutiques. Met hun brede scala aan diensten in een elegante en gastvrije atmosfeer, belichamen ze de CHANEL & moi ervaring die de klanten zeker op prijs zullen stellen.

Deze belofte voor elke CHANEL creatie is mogelijk dankzij het bijzondere ecosysteem van het Huis, waarin vakmensen die gespecialiseerd zijn in restauratie en reparatie centraal staan. Hun expertise en toewijding bewijzen dat kundig vakmanschap om een andere vorm van ontwerpen vraagt. Een savoir-faire dat vakkundig tot stand komt in de CHANEL ateliers, die erom bekend staan dat ze over alle nodige materialen en elementen beschikken.

Alleen het Huis CHANEL kan het juiste verzorgingsritueel bieden dat de authenticiteit van elke creatie respecteert. CHANEL & moi zal de charme en integriteit van elk ontwerp vergroten en dierbare herinneringen bewaren. Na de aanpassing is de CHANEL creatie klaar voor het volgende hoofdstuk van haar verhaal.

CHANEL & moi omarmt de CHANEL filosofie ‘eens een klant, altijd een klant’ en zal uw relatie met het Huis nog hechter maken.

CHANEL Garantie

Een garantie van vijf jaar wordt aangeboden vanaf de aankoopdatum voor elke handtas of wallet on chain die vanaf april 2021 wordt aangeschaft.

Deze garantie is van toepassing op het vervangen van onderdelen of noodzakelijke reparaties aan CHANEL handtassen en wallets on chain, onder voorbehoud van correct gebruik. Dit kan alleen met het aankoopbewijs van een van onze boutiques.

Uw boutique staat tot uw beschikking voor alle vragen met betrekking tot deze garantie.

CHANEL Restoring care

Alleen het Huis CHANEL is in staat om haar creaties te herstellen met behoud van hun integriteit.

Deze service is in de eerste plaats van toepassing op de iconische zwarte leren tassen van CHANEL. Afhankelijk van de huidige staat en na grondig onderzoek, wordt uw tas verzorgd door gespecialiseerde ambachtslieden in onze ateliers, met dezelfde aandacht als bij het maken ervan.

Uw boutique staat tot uw beschikking voor al uw vragen over deze service.

5 tips

Het getal vijf heeft een speciale betekenis bij CHANEL. Hier zijn onze vijf aanbevelingen om de lederwaren van CHANEL in goede staat te houden.

Dragen

Behoud de elegante lijnen van de tas door deze niet overvol te maken. Vermijd langdurig contact tussen donkere en lichte kleuren om het risico van kleuroverdracht op leer of kleding te voorkomen.

Beschermen

Vermijd langdurige blootstelling aan zonlicht, kunstlicht en vocht. Mocht uw tas in aanraking komen met water, droog deze dan voorzichtig met een absorberende, niet-pluizende doek.

Verzorgen

Gebruik een zachte doek en vermijd verzorgingsproducten die de finish van je tas kunnen veranderen. Wrijf met cirkelvormige bewegingen om de vlekken op het oppervlak van het lamsleer te verminderen.

Bewaren

Wikkel kettingen of riemen in vloeipapier en bewaar de tas rechtop in de oorspronkelijke pouch.

Waarderen

Waardeer het natuurlijke patina van de tas. Dag na dag onthult het een nieuw aspect van de schoonheid en de geschiedenis van de tas - en die van jou.