Elke creatie van CHANEL is uniek en draagt een verhaal, een ziel en een ongeëvenaarde savoir-faire met zich mee.

Onderhouden, repareren, aanpassen...

Het CHANEL & moi programma is een reeks op maat gemaakte services die zijn ontworpen om uw creaties gedurende hun hele leven voortdurend aandacht te geven.

LEDERWAREN

Het CHANEL & Moi programma ondersteunt u om de unieke relatie die u heeft met uw handtassen en kleine lederwarenaccessoires te versterken.

Meer

Ready-to-Wear

Het CHANEL & Moi programma ondersteunt u bij het onderhoud, het aanpassen en de verzorging van uw creaties.

Meer

CHANEL presenteert
CHANEL & moi – Les Ateliers, een ruimte die de toewijding van het Huis belichaamt om de beste onderhouds- en reparatieservice aan te bieden om het unieke karakter van elke CHANEL creatie te behouden en nieuw leven in te blazen.

Het CHANEL & moi savoir-faire

Het savoir-faire van CHANEL, de belichaming van de uitmuntendheid van het Huis, vormt het hart van de filosofie van het CHANEL & Moi programma.

TROUW AAN DE SPIRIT VAN HET HUIS, STELLEN DE AMBACHTSLIEDEN VAN CHANEL HUN SAVOIR-FAIR TEN DIENSTE VAN UW CREATIES. HUN VAKMANSCHAP ZORGT ERVOOR DAT UW CREATIE, VERRIJKT MET UW GESCHIEDENIS, LANG MEE GAAT.

Een afspraak maken

Om uw CHANEL creatie af te leveren of op te halen, bieden wij u een persoonlijke afspraak met een adviseur.

LEDERWAREN

Een CHANEL tas draagt een verhaal, een ziel en een ongeëvenaarde savoir-faire op het gebied van lederwaren met zich mee.

Alleen het Huis CHANEL is in staat haar creaties te restaureren en tegelijkertijd de integriteit ervan te garanderen.

DE GARANTIE VAN CHANEL

Elke creatie is uniek. Elke tas of wallet on chain die vanaf april 2021 is gekocht, heeft vijf jaar garantie vanaf de aankoopdatum.

De restauratie-verzorging Chanel

Met een offerte kunt u uw tas door onze ambachtslieden laten verzorgen, zodat deze met de grootste zorg wordt gerestaureerd.

UW CREATIE VERZORGEN

Om ons uw creatie toe te vertrouwen, nodigen wij u uit om een afspraak te maken met een CHANEL adviseur.

Ready-to-Wear

In de boutique en in onze ateliers staan onze naaisters voor u klaar om de creaties van CHANEL te onderhouden, aan te passen en te wijzigen.

Aanpassen

Uw kledingstuk aanpassen en wijzigen zodat het perfect bij uw silhouet past en tegelijkertijd trouw blijft aan het oorspronkelijke ontwerp, dat is de belofte van CHANEL & moi.

CHANEL & moi is een commitment aan het onvergelijkbare savoir-faire en de kwaliteit van onze creaties, hun tijdloosheid en hun allure.​

Elke klant kan haar stuk perfect laten aanpassen aan haar lichaam, terwijl het trouw blijft aan de lijnen. De deskundige ogen van onze retouche teams observeren het silhouet voordat ze een stuk aanpassen dat zowel de individualiteit van de klant als de voortdurend vernieuwde elegantie van CHANEL zal belichamen die alleen de couturières en couturiers van het Huis kunnen garanderen. De creatie van CHANEL past perfect en blijft tegelijkertijd een authentiek CHANEL ontwerp, klaar voor het volgende hoofdstuk in haar verhaal.

Een garderobe die gekoesterd moet worden en van generatie op generatie doorgegeven. CHANEL & moi is een relatie voor het leven, het begin van een nieuw hoofdstuk van allure.

ONTDEK DE PERFECTE PASVORM

UW CREATIE VERZORGEN

Om ons uw creatie toe te vertrouwen, nodigen wij u uit om een afspraak te maken met een CHANEL adviseur.