Onderhoudsadvies
Tassen

5 TIPS

Het getal vijf heeft een speciale betekenis bij CHANEL. Hier zijn onze vijf aanbevelingen om de lederwaren van CHANEL in goede staat te houden.

    Behoud de elegante lijnen van de tas door het niet overvol te maken. Vermijd langdurig contact tussen donkere en lichte kleuren om het risico van kleuroverdracht op leer of kleding te voorkomen. Meer advies in de boutique.

    Vermijd langdurige blootstelling aan zonlicht, kunstlicht en vocht. Mocht uw tas in aanraking komen met water, droog het dan voorzichtig met een absorberende, niet-pluizende doek. Meer advies in de boutique.

    Gebruik een zachte doek en vermijd verzorgingsproducten die de finish van je tas kunnen veranderen. Wrijf met cirkelvormige bewegingen om de vlekken op het oppervlak van het lamsleer te verminderen. Meer advies in de boutique.

    Wikkel kettingen of riemen in vloeipapier en bewaar de tas rechtop in de oorspronkelijke pouch. Meer advies in de boutique.

    Waardeer het natuurlijke patina van de tas. Dag na dag onthult het een nieuw aspect van de schoonheid en de geschiedenis van de tas - en die van jou. Meer advies in de boutique.

Speciale materialen

Het lamsleer

Het lamsleer van CHANEL wordt zo min mogelijk behandeld om de natuurlijke soepelheid en unieke zachte textuur te behouden. Wees vooral voorzichtig met dit type leer. Wrijf in cirkelvormige bewegingen om vlekken op het oppervlak te verminderen.

Borduurwerk, pailletten en strass

We raden aan om langdurig contact en herhaalde wrijving met delicate stoffen zoals wol, zijde en tweed te vermijden.