Onderhoudsadvies
Bijoux

5 tips

Het getal vijf heeft een speciale betekenis bij CHANEL: het favoriete cijfer van Gabrielle Chanel, de naam van ons eerste parfum en het aantal aanbevelingen om de sieraden van CHANEL in goede staat te houden.

    Ga voorzichtig om met uw sieraden. Breng make-up en parfum altijd eerst aan voordat u uw sieraden omdoet, omdat bepaalde chemicaliën het product kunnen beschadigen of verkleuren.

    Vermijd langdurige blootstelling aan zonlicht, kunstlicht en vocht. Mocht uw sieraad in aanraking komen met water, droog dan het sieraad voorzichtig met een absorberende, niet-pluizende doek.

    Wrijf regelmatig met een zachte doek om de glans op uw sieraden te behouden. Vermijd contact met water, zeep, schoonmaakmiddel of enig ander chemisch product of oplossing, omdat deze het product kunnen beschadigen, laten roesten of verkleuren.

    Vervoer en berg ieder sieraad individueel op in hun oorspronkelijke pouch om krassen te voorkomen.

    Afhankelijk van hoe regelmatig je het draagt en hoe je ervoor zorgt, zal je sieraad in de loop van de tijd veranderen. Waardeer het natuurlijke patina dat zich ontwikkelt. Dag na dag onthult het een nieuw aspect van de schoonheid van het sieraad en van zijn geschiedenis - en die van jou.