Onderhoudsadvies
Kleine Lederwaren

5 tips

Vijf was het favoriete getal van Gabrielle Chanel en heeft een speciale betekenis voor CHANEL. Hier zijn onze vijf aanbevelingen om lederwaren van CHANEL in goede conditie te houden.

    Behoud de elegante lijnen van het leren product door het niet overvol te maken. Vermijd langdurig contact tussen donkere en lichte kleuren om het risico van kleuroverdracht op leer of kleding te voorkomen.

    Vermijd langdurige blootstelling aan zonlicht, kunstlicht en vocht. Mocht uw leren product in aanraking komen met water, droog het dan voorzichtig met een absorberende, niet-pluizende doek. Meer advies in de boutique.

    Gebruik een zachte doek en vermijd verzorgingsproducten die de finish van jehet leren item kunnen veranderen. Wrijf met cirkelvormige bewegingen om de vlekken op het oppervlak van het lamsleer te verminderen. Meer advies in de boutique.

    Wikkel kettingen of riemen in vloeipapier en bewaar het item rechtop in de oorspronkelijke pouch.

    Waardeer het natuurlijk patina dat inherent is aan de levensduur van uw leren item. Dag na dag onthult het een nieuw aspect van schoonheid en de geschiedenis - en die van jou. Meer advies in de boutique.

Speciale materialen

Het lamsleer

Het lamsleer van CHANEL wordt zo min mogelijk behandeld om de natuurlijke soepelheid en unieke zachte textuur te behouden. Wrijf in cirkelvormige bewegingen om vlekken op het oppervlak te verminderen.

Borduurwerk, pailletten en strass

We raden aan om langdurig contact en herhaalde wrijving met delicate stoffen zoals wol, zijde en tweed te vermijden.