Onderhoudsadvies
BRILLEN

5 tips

Het getal vijf heeft een speciale betekenis bij CHANEL: het favoriete cijfer van Gabrielle Chanel, de naam van ons eerste parfum en het aantal aanbevelingen om de brillen van CHANEL in goede staat te houden.

    Uw montuur is zorgvuldig samengesteld. Ga er voorzichtig mee om, vermijd het dragen van uw bril op uw hoofd omdat dit de brillenpoten kan verdraaien of uitrekken. Voor optimaal comfort past u uw bril goed aan uw gezicht aan.

    Alleen brillen in goede staat zullen uw ogen beschermen. Vergeet niet de bril in de brillenkoker op te bergen. Vermijd schokken die de glazen of hun effectiviteit kunnen breken of beschadigen. Als u geen brillenkoker hebt, wees dan voorzichtig met het open of dicht op hun brillenpoten te leggen. Vermijd directe blootstelling aan zonlicht of kunstmatige UV straling.

    Gebruik schoon water en zeep om uw bril correct te reiningen. Vermijd het gebruik van oplosmiddelen of alcohol. Droog het montuur voorzichtig af. Als uw bril bestaat uit stof, parels, leer, etc. verdient het de voorkeur om een zachte doek te gebruiken. Gebruik geen vieze of harde doeken die de glazen kunnen beschadigen of krassen. Gebruik alleen originele vervangingsonderdelen als de bril moet worden gerepareerd.

    Zorg ervoor dat uw bril schoon en droog is als u hem niet draagt en berg hem op in de brillenkoker. Bewaar hem op een droge plaats waar de temperatuur tussen -10°C en 35°C blijft.

    Of het nu gaat om een zonnebril of een optische bril, het montuur van uw CHANEL bril is het signatuur van uw stijl en uw karakter. Dit typische eigentijdse accessoire is het verlengde van uw look. We raden u aan altijd twee brillen bij u te hebben om goed voorbereid te zijn op dagelijkse verrassingen. Dag na dag zal uw bril zich aanpassen aan uw lichaam, bij uw gezicht passen en uniek worden en een bevestiging zijn van uw persoonlijkheid.