Najaar-Winter 2023/24

Ready-to-wear
Show

Bekijk de film

De modeshow van Virginie Viards Ready-to-Wear-collectie voor Najaar-Winter 2023/24 vond plaats in de Grand Palais Éphémère in Parijs. In het midden van de catwalk stond een reusachtige witte camelia waarop beelden van actrice en CHANEL-ambassadrice Nana Komatsu werden geprojecteerd uit de promotiefilm van Inez & Vinoodh. De collectie wordt gekenmerkt door een asymmetrisch, beweeglijk silhouet, een vrouwelijk-mannelijke stijl en uiteraard de iconische camelia’s van CHANEL die overal terugkomen.

Deze ambassadeurs en vrienden van het Modehuis waren aanwezig

De ambassadeurs en vrienden van het Modehuis die aanwezig waren in het Grand Palais Éphémère in Parijs delen hun mening over de Ready-to-Wear-collectie van CHANEL die Virginie Viard ontwierp voor Najaar-Winter 2023/24.

Geregisseerd door Caroline de Maigret.

Bekijk de film
Bekijk de film
Bekijk de film

Zwart-witlandschap

In deze film, geregisseerd door Inez & Vinoodh, speelt de actrice en CHANEL-ambassadrice Nana Komatsu de hoofdrol. De bewegende belichting, de camelia’s en de zwart-witbeelden verwijzen allemaal naar de stijl van de modeshow waarin de Ready-to-Wear-collectie van Virginie Viard voor Najaar-Winter 2023/24 werd voorgesteld.

Nana Komatsu werd gefotografeerd en gefilmd door Inez & Vinoodh.

Geïnspireerd op de film “Who Are You, Polly Maggoo?” van William Klein © Films Paris New York.

Bekijk de film
Aanbevolen verkoopprijs. De werkelijke prijs kan variëren. Voor juridische informatie graagklik hier