Bekijk de film

CHANEL presenteert de Cruise 2023/24 collection in Los Angeles, Californië, een bestemming die beroemd is vanwege de buitensporten, van surfen tot rolschaatsen, de wellnesscultuur en herinneringen aan de gouden eeuw van de Hollywood filmindustrie. De collectie in pastelkleuren en flamboyante tinten, ontworpen door Virginie Viard, gaat hand in hand met de fantasie van verre reizen en een moeiteloze allure.

L.A. Day
& Night

L.A. Day & Night

CHANEL neemt ambassadeurs en vrienden van het Huis mee op reis om de vele facetten van de Californische manier van leven te ontdekken.

Bekijk de film
Bekijk de film
Bekijk de film
Bekijk de film
Bekijk de film

CHANEL
Workout

-

Glamour en zelfvertrouwen – Alma Jodorowsky, actrice en ambassadeur van het CHANEL, onthult een eerste glimp van de CHANEL Cruise 2023/24 collection. Een ode aan de Stad der Engelen, door Virginie Viard.

Bekijk de film

Los Angeles, de bakermat van Amerikaans entertainment en artistieke avant-garde, is een veelzijdige creatieve speeltuin en een ideale bestemming om de Cruise collection 2023/24 van CHANEL te presenteren, een collectie die traditioneel geassocieerd wordt met de verbeelding van verre reizen.

Artwork van André

Aanbevolen verkoopprijs. De werkelijke prijs kan variëren. Voor juridische informatie graagklik hier