Bekijk de film

De CHANEL Cruise collection 2023/24, die afgelopen mei voor het eerst werd gepresenteerd in Los Angeles maakte een tussenstop in Shenzhen voor een show.

Geïnspireerd door de vele facetten van Los Angels toont de collectie een mijmering waarin de glamour van de filmwereld en de Californische levensstijl elkaar ontmoeten.

Als inspiratiebron voor de Cruise collection 2023/24 is cinema een uitnodiging om te dromen en te reizen. Actrices en ambassadeurs van het Huis Zhou Xun en Marion Cotillard delen hun visie op de zevende kunst, ondergedompeld in de creatieve sfeer van Shenzhen, waar de collectie een tussenstop heeft gemaakt.

Regie Caroline de Maigret.

Bekijk de film

Ter gelegenheid van de show van de Cruise collection 2023/24 in Shenzhen verkennen acteurs en ambassadeurs van het Huis Whitney Peak en Wang Yibo de stad, gevoed door de energie ervan.

Met medewerking van André.
Regie Caroline de Maigret.

Bekijk de film

Ambassadeurs en vrienden van het Huis kwamen bijeen ter gelegenheid van de presentatie van de Cruise collection 2023/24 in Shenzhen.

VAN L.A. NAAR SHENZHEN

Ter gelegenheid van de Cruise 2023/24 show in Shenzhen, bespreken ambassadeurs en vrienden van het Huis de vele facetten van de collectie, de banden tussen CHANEL en de filmwereld en halen ze herinneringen op aan de show die afgelopen mei in Los Angeles plaatsvond.

Artwork by André

Aanbevolen verkoopprijs. De werkelijke prijs kan variëren. Voor juridische informatie graagklik hier