DE CHANEL 22 HANDTAS

In de scherpzinnigheid van steden, de volheid van open ruimtes of de dagdroom van een villa, spelen CHANEL ambassadeurs Whitney Peak, Margaret Qualley en Lily-Rose Depp het spel van autobiografie. Als een pagina van een dagboek geschreven in een sympathieke, denkbeeldige inkt, vertellen ze hun verhaal, en dat van ons.

Aan hun arm de CHANEL 22 tas, een onveranderlijk symbool in een veranderende wereld, vastgelegd door Inez & Vinoodh in drie films die de American Way of Life vernieuwen.

WHITNEY PEAK

Zorgeloos en welbespraakt zwerft Whitney Peak door New York, tussen stadswandelingen en uitstapjes met vrienden.

Bekijk de film

“Dit is misschien wel mijn favoriete CHANEL tas tot nu toe. Ik hou echt van functionele stukken en heb de neiging om mijn hele leven in mijn tas mee te dragen.”

LILY-ROSE DEPP

Lily-Rose Depp belichaamt het voorrecht van de jeugd, wanneer klokken niet het monopolie van tijd hebben, van het ochtendgloren tot de zonsondergang van Los Angeles.

Bekijk de film

“Ik heb het gevoel dat ik deze tas overal mee naartoe kan nemen! Om te werken, om alleen rond te wandelen, om in een park te zitten en te lezen, op een date, zelfs naar het strand!”

MARGARET QUALLEY

In navolging van haar jeugd op een ranch in Montana, ontsnapt Margaret Qualley naar de woestijn, de ideale setting voor een hereniging met de natuur.

Bekijk de film

“De CHANEL 22 tas is een perfect voorbeeld van het natuurlijke vermogen van Virginie Viard om stukken te maken die vrouwen kracht geven. Dit is een tas die aan al de wensen van een vrouw voldoet.”

ONTDEK DE
COLLECTIE IN
DE BOUTIQUES

Ontdek meer over de Ready-to-Wear
Voorjaar-Zomer 2022 collectie in de CHANEL
boutiques.

Recommended retail price. Actual price may vary. For legal information please klik hier