Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

LES BEIGES HUILE ILLUMINATRICE is nu beschikbaar in een reisformaat van 50 ml om de hele zomer met je mee te nemen. De nieuwe subtiel iriserende formule legt een satijnachtig stralend laagje op de huid en sublimeert het haar met enkele lichte koperachtige reflecties.
De vluchtige droge olie textuur zorgt voor een zacht gevoel en hydrateert de huid.

Samenstelling

- Een formule verrijkt met geurende jasmijnolie voor een zacht en comfortabel gevoel.
- Optimale dosering van lichtreflecterende parelmoerpigmenten voor een satijnachtige en subtiel iriserende finish.

HOE AANBRENGEN

Om de teint subtiel te verhelderen, breng je het product met de vingertoppen aan en werk je het vanuit het midden naar de contouren van het gezicht toe uit.
Voor een stralend laagje op de huid breng je het product met ronddraaiende bewegingen aan op het lichaam, daarna strijk je het uit.
Om het haar te sublimeren, kun je het ook aanbrengen over de gehele lengte en punten van het haar.

Voor een optimaal gebruik van je product, raden we aan om het goed te schudden vóór gebruik.
NB: wanneer het product langere tijd niet wordt gebruikt, kunnen de iriserende parelmoerdeeltjes neerslaan of gedeeltelijk in de vloeistof blijven zweven, waardoor bovenin een zeer licht troebele kleurloze fase zichtbaar wordt. Dit fenomeen is perfect normaal en heeft geen invloed op de kwaliteit van de olie. Gewoon even goed te schudden en jouw product ziet er weer net zo uit als voorheen, met behoud van de oorspronkelijke kenmerken.

Vermijd contact van het product met (in het bijzonder lichte) kleding.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

50 ml

Ingrediëntenlijst

Ingredient listing | COCO-CAPRYLATE/CAPRATE | HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL | CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE | SQUALANE | PARFUM (FRAGRANCE) | JASMINUM GRANDIFLORUM (JASMINE) FLOWER EXTRACT | CASTOR OIL/IPDI COPOLYMER | CAPRYLYL GLYCOL | VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) SEED OIL | ETHYLHEXYL PALMITATE | SILICA | TOCOPHERYL ACETATE | TOCOPHEROL | CI 77491 (IRON OXIDES) | CI 77492 (IRON OXIDES) | CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) | MICA | BS000097A

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen

OOG VOOR DETAIL

Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

remaining time 00:00

Nieuw reisformaat 50 ml
LES BEIGES HUILE ILLUMINATRICE

De lichtweerkaatsende parelmoerpigmenten van LES BEIGES HUILE ILLUMINATRICE bezorgen de huid een subtiel iriserende satijnachtige finish en sublimeren het haar met lichte koperachtige reflecties. De formule verrijkt met geurende jasmijnolie zorgt voor een onmiddellijk gevoel van comfort en zachtheid.

de perfecte combinatie

LES BEIGES

HUILE BELLE MINE ILLUMINATRICE - REISFORMAAT

56 €