LES BEIGES MAXI PINCEAU KABUKI KABUKI PENSEEL GROOT FORMAAT. GEZICHT EN LICHAAM.

Meer details

Ref. 186097

50 €

Nieuw

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

De extra large versie van het LES BEIGES MAXI PINCEAU KABUKI penseel is door de Studio Maquillage van CHANEL ontworpen, speciaal voor het XXL poeder. Een exclusieve creatie met een fluweelzachte, ronde vorm om het product op zachte wijze gul op het gezicht en het lichaam aan te brengen, voor een zeer natuurlijk make-upresultaat.
Ideaal om de make-up in de loop van de dag bij te werken.

Samenstelling

De LES PINCEAUX DE CHANEL zijn ontworpen voor een lange levensduur en zijn vervaardigd van synthetische haren. Reinig de penselen regelmatig met lauw water en shampoo of milde zeep. Laat de penselen aan de lucht drogen, liggend, en uit de buurt van warmtebronnen.

HOE AANBRENGEN

. Voor poeder: neem met behulp van het penseel een kleine hoeveelheid poeder op en klop op de rug van de hand om het overtollige product te verwijderen. Breng het poeder vanuit het midden van het gezicht met kleine ronddraaiende bewegingen aan. Bouw de dekking op tot het gewenste effect bereikt is.
. Voor bronzing poeder: laat het poeder versmelten op de zones van het gezicht waar het licht van nature op valt: het voorhoofd, de neusrug en op de jukbeenderen, voor een natuurlijke, zonnige uitstraling.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

LES BEIGES MAXI PINCEAU KABUKI

KABUKI PENSEEL GROOT FORMAAT. GEZICHT EN LICHAAM.

50 €