Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Met LES PINCEAUX DE CHANEL liggen de technieken van make-upartiesten binnen ieders handbereik. Dankzij het verfijnde, functionele design zijn de penselen uiterst geschikt om mee te nemen, wat ze tot een collectie begerenswaardige accessoires maakt. Ze zijn gemaakt van zachte, maar stevige synthetische haren en getuigen samen met het beschermende zwarte etui van een tijdloze elegantie.

Het PINCEAU TEINT 2-EN-1 FLUIDE ET POUDRE is het onmisbare hulpmiddel om foundation op deskundige wijze aan te brengen met een perfecte teint als resultaat. Zijn hybride vorm is speciaal ontworpen om zich perfect aan te passen aan vloeibare en compacte foundations.

HOE AANBRENGEN

. Voor poeder foundation: neem met behulp van het penseel het product uit het doosje op en klop op de rug van de hand om het overtollige product te verwijderen. Maak kleine cirkelvormige bewegingen om het product vervolgens met de huid te laten versmelten. Pas de intensiteit van het resultaat aan door dunne laagjes over elkaar aan te brengen tot de gewenste dekking bereikt is.
. Voor vloeibare foundation: doe een druppel foundation op de rug van de hand. Neem vervolgens met behulp van het uiteinde van het penseel een kleine hoeveelheid product op. Maak kleine cirkelvormige bewegingen om het product met de huid te laten versmelten. Pas de intensiteit van het resultaat aan door dunne laagjes over elkaar aan te brengen tot de gewenste dekking bereikt is.
ONDERHOUDSADVIES:
De LES PINCEAUX DE CHANEL zijn ontworpen voor een lange levensduur en zijn vervaardigd met synthetische haren. Reinig de penselen regelmatig met lauw water en shampoo of zachte zeep. Laat de penselen aan de lucht drogen, liggend, en uit de buurt van warmtebronnen.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

1 Piece

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

5.0/5

Algemene score5.0

1 beoordeling

 • Dymphi R 03/06/2023
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 16/05/2023

  Heerlijk zacht penseel, dat de foundation goed verdeelt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ga terug naar Beoordelingen

de perfecte combinatie

PINCEAU TEINT 2 EN 1 - FLUIDE ET POUDRE N°101

PENSEEL VOOR VLOEIBARE EN POEDERFOUNDATION

50 €