Rouge Allure Velvet

Le lion de Chanel

LIMITED EDITION

DE KRACHT VAN ROOD

Leeuw is het sterrenbeeld van Gabrielle Chanel. Dit symbool is ook het kenmerk van deze limited edition collectie matte lippenstiften die herkenbaar zijn aan hun iconische huls, zoals de tint 257 Rouge Triomphal, een krachtig zonnig rood.

BESTELLEN ONTDEKKEN

DE LIPPENSTIFTEN

Een limited edition collectie van 8 lippenstiften in matte tinten, geïnspireerd op het sterrenbeeld van Gabrielle Chanel.
ROUGE ALLURE VELVET LE LION DE CHANEL. Een onvergetelijke allure.

BESTELLEN ONTDEKKEN

De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen. De leeuw doet niemand na, volgt geen enkele regel en legt zijn eigen wet op. De leeuw laat een onuitwisbare indruk achter in de geest, op het netvlies en in het geheugen.

DE SET

De 3 matte lippenstiften van de limited edition ROUGE ALLURE VELVET LE LION DE CHANEL belichamen in een exclusieve set de markantste eigenschappen van deze grote kat.

BESTELLEN ONTDEKKEN

DE INDRUK

ROUGE ALLURE VELVET LE LION DE CHANEL, in een iconische huls met het embleem van het roofdier op de dop, hult de lippen in intense matte kleuren.

BESTELLEN