CHANEL
Presents

COMETES COLLECTIVE

Gabrielle Chanel dankt haar succes aan haar visionaire geest en mooie ontmoetingen. Haar smaak en haar talent om eindeloze, inspirerende, creatieve en vrije conversaties aan te gaan, blijven ook nu nog voortbestaan.


Vrouwelijk en mannelijk, eenvoudig en spectaculair, mysterieus en openlijk, heden en toekomst, vakmanschap en droom, erfgoed en innovatie, zwart en wit … Deze kunst van de, vaak paradoxale, ontmoeting gaat nog altijd goed samen met creativiteit, lef en elegantie.


Ook schoonheid is een kwestie van ontmoetingen. Tussen vorm en kleur, tussen schaduw en licht, transparantie en materie, een blik en dat wat bekeken wordt, tussen de eigen verbeelding en de eigen realiteit, tussen een vrouw en haar lotsbestemming.


Bijzonderheid, allure, wording … schoonheid in CHANEL stijl is een eindeloze reis gevoed door het verleden, vervoegd in het heden en gericht op de toekomst.


In het natuurlijke verlengde van dit aangeboren gevoel voor ontmoetingen en deze constante honger naar dialoog presenteert CHANEL COMETES COLLECTIVE.


Met COMETES COLLECTIVE geeft de CHANEL Makeup Creation Studio zijn creatieve elan een impuls door een groep make-upartiesten uit te nodigen. Om de meest uiteenlopende standpunten met elkaar te delen, de huidige visie op schoonheid te laten evolueren en samen de schoonheid van morgen gestalte te geven.

1 van 3

1 van 3

1 van 3