ZONDAGSE BEAUTY ROUTINE LAAD OP

Neem even de tijd en laad je op met een uitzonderlijk sensorieel huidverzorgingsritueel van SUBLIMAGE Les Extraits. De actieve werkstof Vanilla Planifolia en de uiterst geconcentreerde, kostbare oliën regenereren en verkwikken de huid, zodat je je op je best voelt en er ook zo uitziet.

STAP 1

SUBLIMAGE L'Extrait de Nuit schakelt de natuurlijke herstellende en regenererende functies van de huid weer in, elke nacht opnieuw. Breng elke avond het SUBLIMAGE L'Extrait de Nuit serum aan. Bij het ontwaken voelt de huid gehydrateerd en comfortabel aan, en ziet ze er stralend en helemaal uitgerust uit.

STAP 2

De intens herstellende behandeling SUBLIMAGE L'Extrait biedt niet alleen de hoogste concentratie voor een optimale regeneratie, ze beschermt ook tegen schadelijke factoren van buitenaf. Breng 's ochtends en 's avonds met de vingertoppen een druppeltje rechtstreeks op de huid aan of voeg een druppeltje toe aan L'EXTRAIT DE CRÈME.

STAP 3

SUBLIMAGE L'Extrait de Crème concentreert alle actieve moleculen van Vanilla Planifolia en bundelt alle krachten daarvan met een frisse sensatie. Gebruik het spateltje om het product aan te brengen en dep het op elke wang, het voorhoofd, de hals en het decolleté. Strijk met beide handen uit van het midden naar buiten toe.

SUNDAY BEAUTY ROUTINE HYDRATEER

De iconische HYDRA BEAUTY formules zijn de bouwstenen voor een hydraterend zondags huidverzorgingsritueel. De microdruppeltjes witte camelia houden vocht vast, voor een vollere, stralende teint. De huid voelt vol energie.

STAP 1

HYDRA BEAUTY Micro Liquid Essence heeft de kracht van een extract en de textuur van fris water, terwijl het de huid onmiddellijk revitaliseert en verkwikt. Breng 's ochtends en 's avonds vijf druppels aan op een schone, droge huid. Breng ze aan op de wangen, het voorhoofd en de kin, en strijk het van het midden naar buiten toe uit.

STAP 2

HYDRA BEAUTY Camellia Repair Mask bevat was van Witte Camelia om de gedehydrateerde huid te kalmeren. Breng voor een onmiddellijk stralende huid een royale laag van het masker aan op het gezicht. Laat het tien minuten intrekken en spoel daarna af met warm water. Breng voor intens comfort een dunne laag van het masker aan op het gezicht. Laat het tien minuten intrekken en masseer dan het overtollige product in.

STAP 3

De hydraterende verzorging voor droge lippen HYDRA BEAUTY NUTRITION Voedende Lippenbalsem verzacht, kalmeert en beschermt beschadigde lippen, en herstelt hun volume en natuurlijke glans. Breng het gedurende de dag, wanneer nodig, aan op de lippen. Breng 's avonds een royale laag aan en ontwaak de volgende ochtend met mooiere lippen.

ZONDAGSE BEAUTY ROUTINE VERWEN

Neem aan het einde van de week wat tijd voor jezelf en verwen jezelf thuis met een spa-achtige ervaring. Creëer een luxueus beauty ritueel met LA CRÈME MAIN Texture Riche, LE VERNIS en LES BEIGES Baume à Lèvres.

STAP 1

De herstellende formule van LA CRÈME MAIN Texture Riche is speciaal ontwikkeld voor droge handen en voedt en beschermt de huid. Breng vóór je manicure LA CRÈME MAIN Texture Riche aan en masseer het product in de nagelcontour om de nagelriemen te verzachten en de nagels te voeden.

STAP 2

LE VERNIS is de finishing touch en een onmisbaar accessoire om je look nog mooier te maken. Slijtvast, extra fijn en ultraglanzend; elk laagje geeft de nagels een bijzonder egaal en gelakt resultaat.

STAP 3

Een balsem om de lippen te hydrateren en hun natuurlijke kleur te verlevendigen. LES BEIGES BAUME À LÈVRES is aantrekkelijk en comfortabel en geeft de lippen een transparante finish. De lippen worden gladgestreken, zachter en krijgen een subtiele tint.

ZONDAGSE BEAUTY ROUTINE KOM TOT RUST

Neem even de tijd om zen te worden voor je de nieuwe week ingaat. Combineer LE LIFT Flash Eye Revitalizer met de BOY DE CHANEL huidverzorging voor een multidimensionaal zelfverzorgingsritueel. Breng je huid en ziel tot rust.

STAP 1

BOY DE CHANEL Gel Hydratant Fortifiant hydrateert intens. De huid is onmiddellijk voller, voelt soepel en comfortabel, maar nooit vet aan. Breng 's ochtends en/of 's avonds twee pompjes van de hydraterende gel aan op het hele gezicht en de hals. Op je baard aanbrengen in de richting van de haargroei voor een glansvrij resultaat zonder residu.

STAP 2

De transparante, niet-glanzende formule van BOY DE CHANEL Le Baume à Lèvres verzacht en hydrateert de lippen voor een natuurlijk resultaat. De balsem is niet zichtbaar, maar het resultaat wel.