Sublimage l’extrait

SUBLIMAGE L’Extrait is krachtiger dan ooit. Het combineert de prestaties van een intensief serum met de sensorialiteit van een weelderige olie en verspreidt in één druppel alle kracht van de uitzonderlijke ingrediënten om de huid te regenereren en te herstellen. Ze voelt onmiddellijk soepeler en zachter aan en ziet er helderder uit. Elke dag opnieuw wordt ze gladgestreken en gekalmeerd en ziet ze er subliem stralend uit.

  • Onmiddellijk stralendere huid:

    +00%*

  • Fijnere huidstructuur na 1 week:

    +00%*

Na twee maanden voelt de huid twee keer zo comfortabel en zacht aan.**

* Klinische evaluatie bij 25 vrouwen
** Zelfevaluatie door 32 vrouwen

Ontdekken

ALLE KRACHT VAN SUBLIMAGE
IN EEN DRUPPEL

Meervoudig gedeelde Vanilla Planifolia met uiterst regenererende eigenschappen

SUBLIMAGE L’Extrait is het serum van SUBLIMAGE met de hoogste concentratie Vanilla Planifolia van alle verzorgingsproducten uit de collectie.

Swertia uit de Himalaya, een eeuwenoude plant die werd geselecteerd omwille van haar ongelofelijke herstellende krachten

Swertia uit de Himalaya is een zeer zeldzaam ingrediënt afkomstig uit een gebied met een grote biodiversiteit in Bhutan en het resultaat van een langetermijnpartnerschap met CHANEL Research.

De plant wordt om de drie jaar met de hand geoogst, op basis van haar bloeicyclus. Daarna wordt ze verwerkt aan de hand van een specifiek door het Huis ontwikkeld procedé waarmee een complex van actieve werkstoffen op maat wordt verkregen. Het herstelt de huid intensief:

+00%

totaal herstel van het weefsel*.

* Kwantificering van de gemiddelde oppervlakte van door de werking van twee Swertia-extracten hersteld weefsel in een model van gereconstrueerde verouderde huid.

Sublimage l’extrait

PRODUCTEN