PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Het nieuwe LE LIFT PRO protocol: een lijn verzorgingsproducten die inwerken op de jeugdigheidsdriehoek, de zone tussen de jukbeenderen en de punt van de kin, die omdraait met het ouder worden. Formules samengesteld uit de krachtige enzymatische actieve werkstof melipona die de huidstructuur versterkt.

Als 1e stap van het LE LIFT PRO protocol corrigeert het Concentré Contours vergevorderde tekenen van veroudering en maakt het de contouren van het gezicht strakker. De omhullende textuur zorgt voor een onmiddellijk straktrekkend effect. Dankzij de zelfvullende pipet kan het serum nauwkeurig worden gedoseerd voor optimaal gebruik op het gezicht. De formule bevat geen parfum en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid. Het product kan tussen twee esthetische dermatologische behandelingen worden gebruikt om de resultaten ervan te onderhouden(1).

(1) Niet geschikt voor gebruik vlak vóór en na behandelingen. Raadpleeg je arts.

Voordelen

Dankzij LE LIFT PRO Concentré Contours worden de contouren van het gezicht opnieuw vormgegeven en zien zij er gladgestreken uit. De jeugdigheidsdriehoek lijkt hersteld.

Met het duoprotocol LE LIFT PRO Concentré Contours en Crème Volume lijken de volumes en contrasten van het gezicht opnieuw gedefinieerd en de jeugdigheidsdriehoek hersteld: +64% (2).

Vollere volumes: +30% (3).
Strakkere contouren: +65% (4).
Gecorrigeerde huidverslapping: -16% (4).

(2) Index berekend op basis van de beoordeling van 12 klinische parameters voor volumes en contrasten (elasticiteit, ptosis, rimpels e.a.). Klinische evaluatie bij 34 vrouwen na 1 maand gebruik van het protocol LE LIFT PRO Concentré Contours en Crème Volume.
(3) Klinische evaluatie bij 34 vrouwen na 1 maand gebruik van het protocol LE LIFT PRO Concentré Contours en Crème Volume.
(4) Klinische evaluatie bij 34 vrouwen na 2 maanden gebruik van het protocol LE LIFT PRO Concentré Contours en Crème Volume.

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN

De formule LE LIFT PRO Concentré Contours bestaat uit:

- de enzymatische actieve werkstof melipona:
1/ dit ingrediënt komt uit het openluchtlaboratorium van CHANEL in Costa Rica en wordt verkregen via een toeleveringsketen die samen met de lokale partner Alianza Campesina Flora Nueva is opgezet en ontwikkeld. Deze keten beschermt de meliponabijen en de plaatselijke biodiversiteit, en draagt bij aan de economische ontwikkeling van de producenten;
2/ de sterk geconcentreerde werking versterkt de huidstructuur en corrigeert vergevorderde tekenen van veroudering;

- een straktrekkend biopolymeer dat de huid onmiddellijk gladstrijkt;

- hyaluronzuur voor een langdurige hydratatie.

HOE AANBRENGEN

Geïnspireerd op een door schoonheidsspecialisten erkende massagetechniek die al tientallen jaren wordt gebruikt om de veerkracht van de huidweefsels te bevorderen, hebben CHANEL en de experts van het Huis een techniek ontwikkeld die de effecten van het verzorgingsprotocol helpen versterken. De volumes en contrasten van het gezicht zien er zichtbaar strakker uit en de jeugdigheidsdriehoek wordt hersteld.

De signatuurtechniek LE GESTE LIFT PRO moet vóór het huidverzorgingsprotocol worden uitgevoerd.
Geef om te beginnen met de duim en de andere vingers diepe knepen op de wangen en de gezichtscontour om deze weer volume te geven. Herhaal dit drie keer.
Geef daarna lichte haakse kneepjes met de duim en de wijsvinger langs de expressielijntjes om ze glad te strijken.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

30 ml

Ingrediëntenlijst

AQUA (WATER) | ALCOHOL | GLYCERIN | MEL (HONEY) | PENTYLENE GLYCOL | DIGLYCERIN | CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT | SECALE CEREALE (RYE) SEED EXTRACT | CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT | KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT | TAPIOCA STARCH | CHLORPHENESIN | CAPRYLYL GLYCOL | MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE | TREMELLA FUCIFORMIS (MUSHROOM) EXTRACT | SODIUM HYALURONATE | HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE | CARBOMER | POLYGLYCERIN-3 | AGAR | XANTHAN GUM | ARGININE | 1,2-HEXANEDIOL | IL61A

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie
Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

DE GERICHTE ROUTINE

01

REINIGEN

Met reinigingsproducten, scrubs en tonics

Alle gezichtsreinigers, scrubs en make-upremovers zien

02

VOORBEREIDEN

Met lotions en essences

Alle lotions zien

03

BOOST

Met deskundige serums

Alle serums zien

04

VERZORGEN

Met dag- en nachtcrèmes, zonnebrandcrèmes, nevels tegen vervuiling

Alle crèmes, zonnebrandcrèmes en nevels tegen vervuiling zien

LE LIFT PRO CONCENTRÉ CONTOURS

CORRIGEREN - OPNIEUW VORMGEVEN - GLADSTRIJKEN - 30 ml

155 €