LE BLANC ESSENCE LOTION CRÉATEUR DE LUMIÈRE
REVITALISEREND – VERHELDEREND - VERSTEVIGEND

Meer details

Ref. 141270

71 €

Exclusief

Formaat

150 ml

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Laat jouw licht stralen.
LE BLANC Essence Lotion is een verhelderende en verfrissende 3-in-1 melkachtige lotion die de natuurlijke helderheid van de huid verfraait en versterkt.
Dankzij een nieuwe innovatieve technologie in de kern van de formule is de textuur zo fris als een lotion, zo aangenaam als een olie en zo krachtig als een serum. LE BLANC Essence Lotion werkt op drie belangrijke aspecten van een gezonde huid om haar te revitaliseren, te verhelderen en de essentiële lipiden te herstellen, om zo haar natuurlijke helderheid te onthullen.
De frisse en aangename textuur bevat het kostbare extract en de olie van de bloesem van de Japanse abrikoos plus een vitamine C-derivaat. Het versmelt met de huid en hult haar in een beschermend comfort.
De huid voelt onmiddellijk gehydrateerd, steviger en zacht aan en ziet er stralend uit. Ze blaakt van vitaliteit en gezondheid.

VOORDELEN

De huid straalt van gezondheid en schoonheid en ziet er helder en transparant uit. Ze voelt onmiddellijk gehydrateerd, steviger en zacht aan. De huidstructuur wordt fijner en de fijne lijntjes verminderen zichtbaar. De huid is perfect in staat het licht te weerkaatsen en zag er nog nooit zo stralend uit. De huid is vol vitaliteit en is ideaal voorbereid om de weldaden van de volgende stappen van het ritueel op te nemen.

Healthy pure light:
1. Revitaliseren:
Stralende teint: + 21 %*
Gladgestreken huid
Veerkracht

2. Verhelderen:
Transparantie: + 22 %*
Helderheid
Uniformiteit

3. Versterken:
Hydratatie: + 32 %**
Vollere huid
Comfort

* Klinische evaluatie na 4 weken gebruik (n=27 à 32)
** Instrumentele evaluatie na 8 uur gebruik (n=20)

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN

In de kern van de formule speelt de PIT* technologie met de temperatuur en verandert de textuur voor een uitzonderlijke sensorialiteit die de resultaten vergroot: de frisheid van een lotion wordt gecombineerd met de kracht van een essence.

LE BLANC Essence Lotion bevat het kostbare extract en de olie van de bloesem van de Japanse abrikoos plus een vitamine C-derivaat.
Als symbool van kracht, vitaliteit en wedergeboorte is de bloesem van de Japanse abrikoos aan het einde van de winter of het begin van de lente de eerste bloem die bloeit, zelfs onder een dik pak sneeuw. De bloesem wordt tijdens de korte bloeiperiode met de hand geplukt, en dit alleen ‘s ochtends, om zo de unieke eigenschappen te behouden. Deze zachte, maar o zo krachtige bloem laat de huid ontluiken dankzij een drievoudige werking:

1. REVITALISEREN - Extract van de bloesem van de Japanse abrikoos
Vitaliteit is essentieel voor een gezonde huid. CHANEL ontwikkelde een extract van de bloesem van de Japanse abrikoos, een natuurlijk en specifiek ingrediënt** dat de vitaliteit van de huid een boost geeft. De gerevitaliseerde huid is beter bestand tegen interne en externe stress.

2. VERHELDEREN - Extract van de bloesem van de Japanse abrikoos en vitamine C-derivaat
De weerkaatsing van zuiver licht valt of staat met een transparante huid en een stralende teint. In de kern van LE BLANC Essence Lotion combineert CHANEL twee krachtige actieve werkstoffen voor een nog doeltreffendere verhelderende werking. Dankzij de anti-oxidante eigenschappen verheldert het extract van de bloesem van de Japanse abrikoos een vale teint op intense wijze. Een vitamine C-derivaat vult deze werking aan door het hyperpigmentatieproces te beïnvloeden. De oliefase in LE BLANC Essence Lotion is perfect afgesteld op de natuurlijke werking van de huid om de resultaten ervan te versterken. Samen verlevendigen ze de teint en helpen ze de huid haar transparantie en helderheid terug te krijgen.

3. VERSTERKEN - Olie van de bloesem van de Japanse abrikoos
Om te kunnen stralen van gezondheid en schoonheid moet de huid intens gevoed worden, met een optimaal gehalte essentiële lipiden. LE BLANCE Essence Lotion is verrijkt met olie van de bloesem van de Japanse abrikoos. Het herstelt de essentiële lipiden en vormt een onzichtbaar laagje op de huid om een optimale hydratatie te behouden. De huid is verzadigd, intens gehydrateerd. Ze wordt diep gevoed en voelt voller en soepeler aan.

* PIT: Phase Inversion Temperature.
** Extract van de kostbaarste variëteit van de bloesem van de Japanse abrikoos, verbouwd op een veld speciaal voor CHANEL, met een specifiek extractieprocedé.

HOE AANBRENGEN

‘s Ochtends en ‘s avonds gebruiken na de make-upremover. Voor een uitzonderlijke sensorialiteit met de vingertoppen aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en schone hals. LE BLANC Essence Lotion kan ook met een wattenschijfje worden aangebracht. Breng daarna LE BLANC serum aan.

Tips voor het aanbrengen - de "7 Skin Method":
Breng LE BLANC Essence Lotion voor een diepe hydratatie 7 keer aan. De huid is verzadigd en intens gehydrateerd. De huid is stralender dan ooit tevoren.
Stralende teint: + 36 %*

* Klinische evaluatie, vóór en 5 minuten na het aanbrengen (n=20)

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

150 ml

Ingrediëntenlijst

AQUA (WATER) | ETHYLHEXYL PALMITATE | HYDROGENATED POLYISOBUTENE | GLYCERIN | GLYCERYL STEARATE | CETEARETH-12 | GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT | PRUNUS MUME FLOWER EXTRACT | PHENOXYETHANOL | CETEARETH-20 | TOCOPHERYL ACETATE | BUTYLENE GLYCOL | CETEARYL ALCOHOL | CETYL PALMITATE | ASCORBYL TETRAISOPALMITATE | PARFUM (FRAGRANCE) | SQUALANE | CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE | PHYTIC ACID | SODIUM HYDROXIDE | SODIUM CITRATE | SODIUM BENZOATE | TOCOPHEROL | IL24A

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (€6, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 40 kalenderdagen, te beginnen bij de dag van ontvangst.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

LE BLANC ESSENCE LOTION

CRÉATEUR DE LUMIÈRE
REVITALISEREND – VERHELDEREND - VERSTEVIGEND - 150 ml

71 €