SUBLIMAGE LE COFFRET L'ESSENCE FONDAMENTALE - LA CRÈME

Meer details

Ref. 141197

593 €

Exclusief

Formaat

1 Piece

Dit product is nabesteld. Normaal wordt het binnen 20 dagen verstuurd.

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Het prachtige doosje van goudkleurig leer van SUBLIMAGE Le Coffret bevat de twee emblematische verzorgingsproducten van het SUBLIMAGE-ritueel. SUBLIMAGE L'Essence Fondamentale en SUBLIMAGE La Crème zijn samengevoegd voor een geregenereerde en verstevigde huid.

- SUBLIMAGE L'Essence Fondamentale 40 ml
- SUBLIMAGE La Crème 30 g

VOORDELEN

SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale heeft een complete werking op de dichtheid (+ 30%*) en het microreliëf van de huid. Steviger (+ 32%*), de gezichtscontour is zichtbaar strakker. Gladder (+ 23%*), alsof de huid gelift is, en is weer veerkrachtiger.

* Klinische evaluatie na 4 weken gebruik, bij 31 vrouwen.

Dankzij de 12-voudige werking van SUBLIMAGE La Crème wordt de huid hersteld:
- Vitaliteit: de huid is optimaal gehydrateerd, comfortabel, beschermd, ze straalt van schoonheid.
- Kracht: de huid vindt weer haar stevigheid en elasticiteit, rimpels worden gladgestreken, de gezichtscontour wordt strakker.
- Perfectie: vlekjes nemen af, de huidstructuur wordt fijner, de teint wordt egaler en de huid voller.
De huid is intens gerevitaliseerd en ziet er weer krachtig, stralend en perfect uit.

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN

SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale:
- Extract van Solidago, Latijn voor 'ik maak stevig', is een exclusieve actieve werkstof uit een wilde plant die in een openluchtlaboratorium ten zuiden van de Franse Alpen door de Researchafdeling van CHANEL is geacclimatiseerd.
- Het intense water van de Vanilla Planifolia, een extract van de groene diamant van SUBLIMAGE, verrijkt de formule met de beschermende en anti-oxidante krachten.


SUBLIMAGE La Crème :
Éphémères de Planifolia - vluchtige moleculen uit de natuur - worden op een specifiek moment, net voordat de vruchten rijp zijn en de moleculen verdwijnen, aan de vanillepeulen onttrokken. Ze worden opgevangen met behulp van Chrono-Extractie. Dit is een verfijnd, door de Researchafdeling van CHANEL ontwikkeld procedé dat geschikt is voor de kwetsbaarheid van de moleculen.

In combinatie met verrijkte Planifolia PFA* zijn de kostbare Éphémères de Planifolia de belangrijkste werkstoffen van SUBLIMAGE La Crème Yeux en SUBLIMAGE La Crème.* Sinds 2006 gebruikt CHANEL een specifiek procedé, PolyFractionnement des Actifs (Meervoudige Deling van Actieve Werkstoffen), om zuivere, zeldzame en kostbare actieve werkstoffen te vervaardigen. 60.000 groene vruchten en 14.000 verse bloemen zijn nodig om 1 kg verrijkte Planifolia PFA (PFA = PolyFractionnement des Actifs ofwel Meervoudige Deling van Actieve Werkstoffen) te verkrijgen.

HOE AANBRENGEN

SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale: SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale wordt als een serum gebruikt, 's morgens en/of 's avonds aanbrengen vóór SUBLIMAGE La Crème of SUBLIMAGE L’Extrait de Crème.
Om het gezicht weer in evenwicht te brengen en het onderhuidse spierweefsel te versterken, heeft CHANEL voor SUBLIMAGE L'Essence Fondamentale een unieke massage ontwikkeld die alle ankerpunten stimuleert: niet alleen die van het gezicht maar ook die van de hoofdhuid.

1. Voor het aanbrengen: plaats de vingers onder aan de haardos en voer in opwaartse bewegingen tot boven op het hoofd druk uit (x4).
Voer deze beweging vervolgens aan de zijkanten uit, van achter de slapen tot boven op het hoofd. Herhaal deze beweging tot slot van achter de oren tot achter op het hoofd.
2. Het aanbrengen: breng SUBLIMAGE L'Essence Fondamentale aan op beide wangen, het voorhoofd en de hals. Strijk vervolgens met twee handen de gelaatstrekken van binnen naar buiten toe glad.
3. Na het aanbrengen: voer met aaneengesloten vingers enkele seconden lang een toenemende druk uit op de vijf aangegeven punten: boven aan het voorhoofd en ter hoogte van de slapen tot boven op het hoofd, voor en achter de oren tot achter op het hoofd.

SUBLIMAGE La Crème :
- Neem met het spateltje een beetje SUBLIMAGE La Crème op en breng een kleine hoeveelheid aan op beide wangen, het voorhoofd, de hals en het décolleté.
- Strijk de gelaatstrekken van binnen naar buiten toe glad.
- Voer daarna de speciaal door CHANEL ontwikkelde herstellende massage uit, om optimaal te profiteren van het weldadige effect van de crème: maak met aaneengesloten vingers cirkelvormige bewegingen op de verschillende delen van het gezicht.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

1 Piece

Ingrediëntenlijst

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (€6, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 40 kalenderdagen, te beginnen bij de dag van ontvangst.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

SUBLIMAGE LE COFFRET

L'ESSENCE FONDAMENTALE - LA CRÈME
 - 1 Piece

593 €