SUBLIMAGE LA BRUME INTENS REVITALISERENDE NEVEL

Meer details

Ref. 141170

235 €

Formaat

4x18 ml

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

Een nieuw huidverzorgingsgebaar, net zo eenvoudig als subliem van effectivteit, om altijd en overal en uit te voeren. Een korte schoonheidspauze en de huid is gerevitaliseerd en goed beschermd. Ze ziet er opnieuw stralend uit en kan het dagelijkse intense ritme weer aan. Het navulbare twist and spray formaat van dit schoonheidsaccessoire is ideaal voor in de handtas, zodat je het tevoorschijn kunt halen wanneer je maar wilt.
4 x 18 ml

VOORDELEN

De optimaal beschermde en gerevitaliseerde huid kan het ritme van een intense levensstijl weer aan. Je ervaart onmiddellijk een gevoel van welzijn. Tekenen van vermoeidheid vervagen. De teint straalt van vitaliteit.
Hydratatie: + 29 % (1)
Stevigere huid: + 13 % (2)
Tekenen van vermoeidheid: - 29 % (3)
Stralen: + 49 % (2)

Getest onder de omstandigheden van een vliegreis, de huid voelt zelfs na een vlucht van 4 uur aangenaam en beschermd aan. (4)

(1) Instrumentale evaluatie bij 20 vrouwen 30 minuten na het aanbrengen
(2) Klinische evaluatie bij 34 vrouwen na 1 maand (3 keer aanbrengen per dag)
(3) Zelfevaluatie van 34 vrouwen na 1 maand
(4) Bij 20 vrouwen: instrumentele evaluatie van de huidbarrière en zelfevaluatie van het comfort.HOE AANBRENGEN

Gebruik SUBLIMAGE La Brume onder of over je make-up, in alle omstandigheden: op reis, in het vliegtuig, voor een diner, tussen 2 vergaderingen door.
- Verstuif op beide zijden van het gezicht en op het voorhoofd.
- Voer met gesloten handen in opwaartse bewegingen met de vingers lichte druk uit op het gezicht, vanuit het midden naar buiten toe.

Ga terug naar Beschrijving

MEER INFORMATIE

Formaat

4x18 ml

Bijzondere voorzorgsmaatregelen voor gebruik

De oogcontour vermijden.

Ingrediëntenlijst

AQUA (WATER) | GLYCERIN | VANILLA PLANIFOLIA FRUIT WATER | ALCOHOL | BUTYLENE GLYCOL | ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT | FAEX (YEAST EXTRACT) | PHENOXYETHANOL | MAGNESIUM SULFATE | PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL | CHLORPHENESIN | DECYL GLUCOSIDE | PARFUM (FRAGRANCE) | SODIUM HYALURONATE | ADENOSINE | SODIUM BENZOATE | ETHYLHEXYLGLYCERIN | IL07A

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

Wij stellen jouw feedback op prijs. Schrijf als eerste 
Ga terug naar Beoordelingen
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (€6, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 40 kalenderdagen, te beginnen bij de dag van ontvangst.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

SUBLIMAGE LA BRUME

INTENS REVITALISERENDE NEVEL - 4x18 ml

235 €