Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

De rode camelia is anders dan andere bloemen, ze is het belangrijkste ingrediënt van N°1 DE CHANEL: een bloem met revitaliserende krachten, die haar eeuwige jeugd dankt aan een buitengewone kracht. CHANEL Research heeft van deze ongelofelijke kracht gebruikgemaakt om een nieuwe generatie huidverzorgings- en make-upproducten en een geparfumeerde body spray te creëren.

Met de hoge concentratie extract van rode camelia, een actieve werkstof die de celvitaliteit stimuleert, versmelt het serum van N°1 DE CHANEL perfect met de huid om de schadelijke invloeden uit de stad tegen te gaan.
De formule bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (1) en voor 76% uit ingrediënten die afkomstig zijn van de camelia. Direct na het aanbrengen voelt de huid 30% (2) gezonder aan en 32% (2) beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Dermatologisch getest. Alle huidtypes.

(1) Volgens de ISO 16128-norm.
(2) Zelfevaluatie onmiddellijk na gebruik, door 80 vrouwen.

Voordelen

Het anti-aging serum bevat een hoge concentratie extract van rode camelia met revitaliserende eigenschappen. Het stimuleert de vitaliteit van de huid zodat ze er stralend van jeugdigheid uitziet.

Het voorkomt en corrigeert de 5 tekenen van veroudering. Direct na het aanbrengen zijn de poriën 11% (1) minder zichtbaar en voelt de huid 43% (2) comfortabeler aan.
Na een maand vervagen de rimpels met 24% (3), voelt de huid 17% (3) soepeler aan en ziet de teint er 17% (3) stralender uit.

De doeltreffendheid van het serum van N°1 DE CHANEL wordt steeds hoger: na het gebruik van een flacon (5) ligt de vitaliteitsindex (4) van de huid 5 maal hoger. De poriën vervagen met 25% (6) en de huid voelt weer 77% (7) comfortabeler aan.
De rimpels vervagen met 24% (6), de huid voelt 77% (6) soepeler aan en de teint ziet er 87% (6) stralender uit.


(1) Klinische evaluatie onmiddellijk na gebruik, bij 32 vrouwen.
(2) Zelfevaluatie onmiddellijk na gebruik, door 32 vrouwen.
(3) Klinische evaluatie bij 29 vrouwen, na het product een maand te hebben gebruikt.
(4) Statistische berekening met de parameters van de klinische evaluatie: zichtbaarheid van de rimpels onder de ogen, stralende teint, zichtbaarheid van de poriën, elasticiteit en voller uitziende huid.
(5) Flacon van 100 ml.
(6) Klinische evaluatie na 6 maanden bij 43 vrouwen.
(7) Zelfevaluatie na 6 maanden door 43 vrouwen.

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN

De camelia is in al haar vormen opgenomen in het hart van de nieuwe lijn anti-aging producten N°1 DE CHANEL.
- Het extract van rode camelia stimuleert de celvitaliteit met 67% (1), om de gemiddelde levensduur van de gezonde cellen te verlengen. Het beschermt tegen oxidatie van de huid als gevolg van stedelijke vervuiling.
- Cameliawater geeft de huid een gevoel van frisheid.
- Het extract van cameliagist houdt de barrièrefunctie van de huid in stand om de hydratatie en de bescherming ervan te verbeteren.

N°1 DE CHANEL is een beautylijn die ernaar streeft de impact op het milieu te minimaliseren. De formules bestaan tot 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (2) en tot 76% uit ingrediënten die afkomstig zijn van de camelia en zijn verpakt in milieuvriendelijke packagings voor een geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk. Ze zijn getest op alle huidtypes, ook op de gevoelige huid.


De flacon in 100 ml formaat werd ook ontworpen vanuit een milieubewuste benadering: de koolstofvoetafdruk van dit XXL-formaat is kleiner dan die van 2 flacons van 50 ml (3).


(1) In-vitrotest van een specifieke expressiemarker, op met extract van rode camelia behandelde en onbehandelde gestreste cellen.
(2) Volgens de ISO 16128-norm.
(3) 14% CO2-reductie volgens een in maart 2023 uitgevoerde analyse (IPCC 2013, ISO 14067-norm – Door Bureau Veritas gecontroleerde methodologie). Reikwijdte van de analyse: vervaardiging van de cosmetische ingrediënten en de verpakkingsonderdelen, productie, distributie, gebruik en levenseinde.

HOE AANBRENGEN

CHANEL heeft LE GESTE REVITALISANT N°1 DE CHANEL ontwikkeld. Een specifieke revitaliserende techniek om de resultaten van het serum te vergroten.

Draai de dop van het gezichtsserum tegen de wijzers van de klok in om met de zelfvullende pipet de juiste dosis product op te nemen.
Breng het product met gladstrijkende bewegingen aan op het hele gezicht en het decolleté.
Geef daarna met de duimen en wijsvingers draaiende kneepjes op de huid van de kaken naar de oren, van de mondhoeken naar de oren en van de neusvleugels naar de oren. Herhaal de kneepjes op het decolleté.
Breng vervolgens ‘s ochtends en ‘s avonds de crème van N°1 DE CHANEL aan.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

50 ml

Ingrediëntenlijst

CAMELLIA JAPONICA FLOWER WATER | PROPANEDIOL | GLYCERIN | AQUA (WATER) | PENTYLENE GLYCOL | SODIUM CITRATE | SODIUM POLYACRYLATE | FAEX (YEAST EXTRACT) | COFFEA ARABICA (COFFEE) SEED OIL | CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACT | PARFUM (FRAGRANCE) | CHLORPHENESIN | CITRIC ACID | ETHYLHEXYL PALMITATE | CAPRYLYL GLYCOL | XANTHAN GUM | SODIUM HYALURONATE | CHONDRUS CRISPUS POWDER | ADENOSINE | LACTIC ACID | SACCHARIDE ISOMERATE | 1,2-HEXANEDIOL | PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 | IL57A

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

5.0/5

Algemene score5.0

2 beoordelingen

 • Lena B 13/08/2023
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 27/07/2023

  Zalig product...

  Was deze beoordeling nuttig?

 • Danielle W 12/01/2022
  5
  Waardering 5

  Koopdatum 05/01/2022

  Heerlijke serum. Prachtig flesje met pipet.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ga terug naar Beoordelingen

OOG VOOR DETAIL

Elke aankoop wordt met zorg gepresenteerd in een iconische CHANEL verpakking.
Bij het bevestigen van je bestelling heb je de keuze uit twee verpakkingen:

DE KLASSIEKE VERPAKKING
Een giftbox of een tijdloze zwart-witte tas die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen. De inkt en de lijm zijn op waterbasis. Er wordt helemaal geen plastic meer gebruikt. Om haar CO2-voetafdruk nog verder te verkleinen, kiest CHANEL steeds voor de lichtste verpakking.

DE BASIC VERPAKKING
Een gestroomlijnde presentatie: een zakje van 100% biologisch katoen, direct in een 100% recyclebare verzenddoos* gelegd die voor 40% bestaat uit gerecycled materiaal en voor 60% uit papier uit duurzaam beheerde bossen.

* Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.
Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

wat zijn de leveringstermijnen?

levering aan huis via dhl binnen 1 tot 3 werkdagen (de standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.

levering aan huis via tnt binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.

hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

In het product

Made in France

Ingrediënten

Alle ingrediënten in dit product zijn zorgvuldig geselecteerd.

Meer weten

Packaging

Alle onderdelen van deze packaging zijn zorgvuldig ontworpen

Meer weten
Ingrediënten
Packaging

Alle ingrediënten in dit product zijn zorgvuldig geselecteerd.

Meer weten Meer weten

Alle onderdelen van deze packaging zijn zorgvuldig ontworpen

Meer weten Meer weten

*Verhouding natuurlijke ingrediënten en derivaten berekend volgens de ISO 16128-norm

**Schatting berekend in april 2021 volgens de in 2013 door het IPCC gepubliceerde methode en de ISO 14067-norm. Reikwijdte van de analyse: vervaardiging van de cosmetische ingrediënten en de verpakkingsonderdelen, productie, distributie, gebruik en levenseinde. Door Bureau Veritas gecontroleerde methodologie.

Ingrediënten

Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong

1,2-HEXANEDIOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Oplosmiddel / Oplossend middel: Lost stoffen op of helpt deze makkelijker op te lossen.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

Adenosine
Functie(s)

Actieve werkstof -anti-rimpel: Voor het corrigeren/vervagen van rimpels.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Maïs

AQUA (WATER)

Water kan dienen als een van de bestanddelen van een emulsie (om de textuur ervan aan te passen), of kan worden gebruikt om bepaalde ingrediënten in op te lossen of mee te verdunnen. Het kan tijdens de productiefase aan het product worden toegevoegd of het kan al aanwezig zijn in bepaalde grondstoffen die in de formule worden gebruikt. Het water dat we gebruiken is afkomstig uit de buurt van onze productielocaties en wordt gezuiverd zodat de zuiverheid en de kwaliteit ervan voldoen aan de geldende regelgeving.

CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACT
Functie(s)

Actieve werkstof - anti-huidveroudering: Corrigeert/vervaagt rimpels en maakt de huid steviger.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Camelia

CAMELLIA JAPONICA FLOWER WATER

Bloemenwater van gedistilleerde bloemblaadjes van camelia’s uit Gaujacq

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Camelia

Broninformatie

Ingrediënt ontwikkeld door de laboratoria van CHANEL, afkomstig uit een openluchtlaboratorium*

*Gebieden die door CHANEL Research worden gebruikt om de biodiversiteit te onderzoeken als onderdeel van de ontwikkeling van cosmetische ingrediënten

CAPRYLYL GLYCOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

CHLORPHENESIN
Functie(s)

Conserveermiddel: Voorkomt de vorming van micro-organismen in het product.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

CHONDRUS CRISPUS POWDER
Functie(s)

Viscositeitsregelaar / Gelvormingsmiddel / Textureermiddel: Helpt om het product de gewenste dikte of textuur te geven (gel, crème, vaste vorm etc.).

Stabilisator: Vergroot de stabiliteit van een formule.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Iers mos

CITRIC ACID
Functie(s)

pH-regelaar: Geeft een zichtbaar effect aan de huid (mat, satijnachtig, imperfecties camoufleren, etc.)

Sequestreermiddel / Chelaatvormer: Neutraliseert metaalionen zodat deze het uiterlijk en/of de stabiliteit van een product niet negatief beïnvloeden.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Maïs

COFFEA ARABICA (COFFEE) SEED OIL
Functie(s)

Anti-oxidant: Wijzigt of stabiliseert de pH van het product.

Actieve werkstof - anti-huidveroudering: Corrigeert/vervaagt rimpels en maakt de huid steviger.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Koffieplant

Broninformatie

Ingrediënt ontwikkeld door de laboratoria van CHANEL, afkomstig uit een openluchtlaboratorium*

*Gebieden die door CHANEL Research worden gebruikt om de biodiversiteit te onderzoeken als onderdeel van de ontwikkeling van cosmetische ingrediënten

ETHYLHEXYL PALMITATE
Functie(s)

Verzachtend middel: Maakt de huid soepel en zacht.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Oliepalm

FAEX (YEAST EXTRACT)
Functie(s)

Actieve werkstof - meervoudige werking: Ingrediënt dat verschillende gunstige effecten heeft op het uiterlijk en/of de functies van de huid.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Rodeklavergist

Broninformatie

Ingrediënt geproduceerd voor de laboratoria van CHANEL

GLYCERIN
Functie(s)

Hydraterende werkstof: Verhoogt het vochtgehalte in de bovenste lagen van de opperhuid (om de huid zacht en soepel te houden).

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Koolzaad, Zonnebloem en/of Kokospalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

LACTIC ACID
Functie(s)

Stabilisator: Vergroot de stabiliteit van een formule.

Exfoliërende werkstof: Helpt de huid te reinigen, glad te strijken en te zuiveren door dode huidcellen van het oppervlak te verwijderen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7
Functie(s)

Actieve werkstof - anti-huidveroudering: Corrigeert/vervaagt rimpels en maakt de huid steviger.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

PARFUM (FRAGRANCE)

Een delicaat bloemig parfum boordevol energie. De stralende noten van citrus en rode vruchten versmelten op milde wijze met de fluweelzachte akkoorden van witte muskus die op hun beurt worden verfraaid door het absolu van jasmijn.

Soort ingrediënt

Plantaardige en/of synthetische oorsprong

PENTYLENE GLYCOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Oplosmiddel / Oplossend middel: Lost stoffen op of helpt deze makkelijker op te lossen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Maïs en/of Suikerriet

PROPANEDIOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Oplosmiddel / Oplossend middel: Lost stoffen op of helpt deze makkelijker op te lossen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Maïs of Oliepalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

SACCHARIDE ISOMERATE
Functie(s)

Actieve werkstof - stralende teint: Maakt de huid helderder en stralender.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Microalgen

SODIUM CITRATE
Functie(s)

pH-regelaar: Geeft een zichtbaar effect aan de huid (mat, satijnachtig, imperfecties camoufleren, etc.)

Sequestreermiddel / Chelaatvormer: Neutraliseert metaalionen zodat deze het uiterlijk en/of de stabiliteit van een product niet negatief beïnvloeden.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Maïs of Biet

SODIUM HYALURONATE
Functie(s)

Actieve werkstof - hydraterend: Helpt om de bovenste lagen van de opperhuid optimaal te hydrateren of om de vochtbalans te herstellen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Graan of Biet

SODIUM POLYACRYLATE
Functie(s)

Viscositeitsregelaar / Gelvormingsmiddel / Textureermiddel: Helpt om het product de gewenste dikte of textuur te geven (gel, crème, vaste vorm etc.).

Stabilisator: Vergroot de stabiliteit van een formule.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

XANTHAN GUM
Functie(s)

Viscositeitsregelaar / Gelvormingsmiddel / Textureermiddel: Helpt om het product de gewenste dikte of textuur te geven (gel, crème, vaste vorm etc.).

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Soja en/of Graan

Packaging

FSC™-gecertificeerde packaging*

Recyclebare packaging**

ZELFVULLENDE PIPET

Glas

Metaal (Staal)

Plastic (PET, HDPE, Andere plastics)

FLACON

Glas

Plastic (HDPE)

OMDOOS

FSC™-gecertificeerd karton

Plastic (Celluloseacetaat)

> 99% bio-basis

RECYCLEBARE OMDOOS

*Het karton dat wordt gebruikt om deze verpakking te maken, is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen en is gecertificeerd volgens de normen van de Forest Stewardship Council™ (FSC™).

**Recyclebare packaging afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.

De sectie IN HET PRODUCT werd opgesteld op basis van in januari 2022 verzamelde en gevalideerde informatie.

Give wonder, give CHANEL

Ultrasensoriële verzorgingsproducten voor een gehydrateerde, herstelde en gerevitaliseerde huid.

Rimpels vervagen met (1)

24%

Poriën vervagen met (2)

11%

De elasticiteit van de huid verbetert met (1)

17%

Het gevoel van comfort neemt met toe(3)

43%

De teint ziet er stralender uit (1)

17%

Rimpels vervagen met (1)

24%

(1) Klinische evaluatie bij 29 vrouwen, na het product 1 maand te hebben gebruikt.

1 van 5

(1) Klinische evaluatie bij 29 vrouwen, na het product 1 maand te hebben gebruikt. (2) Klinische evaluatie onmiddellijk na gebruik bij 32 vrouwen.
(3) Zelfevaluatie onmiddellijk na gebruik door 32 vrouwen.

DE GERICHTE ROUTINE

01

REINIGEN

Met reinigingsproducten, scrubs en tonics

Alle gezichtsreinigers, scrubs en make-upremovers zien

02

VOORBEREIDEN

Met lotions en essences

Alle lotions zien

03

BOOST

Met deskundige serums

Alle serums zien

04

VERZORGEN

Met dag- en nachtcrèmes, zonnebrandcrèmes, nevels tegen vervuiling

Alle crèmes, zonnebrandcrèmes en nevels tegen vervuiling zien

de perfecte combinatie

N°1 DE CHANEL SÉRUM REVITALISANT

VOOR EEN GLADGESTREKEN, STRALENDE HUID DIE ER JONGER UITZIET - 50 ml

139 €