Productspecificaties

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING

PRODUCT

De rode camelia is anders dan andere bloemen, ze is het belangrijkste ingrediënt van N°1 DE CHANEL: een bloem met revitaliserende krachten, die haar eeuwige jeugd dankt aan een buitengewone kracht.
De Researchafdeling van CHANEL heeft van deze ongelofelijke kracht gebruikgemaakt om een nieuwe generatie huidverzorgings- en make-upproducten en een geparfumeerde body spray te creëren.
In het hart van de milieuvriendelijke lijn N°1 DE CHANEL heeft het extract van rode camelia een actieve werking in de eerste fase van de huidveroudering en voorkomt en corrigeert het de 5 tekenen van veroudering. Na het aanbrengen van het N°1 DE CHANEL verzorgingsritueel vervagen de rimpels, zijn de poriën zichtbaar fijner en is de huid soepeler. Ze voelt comfortabeler aan en straalt van vitaliteit.

De revitaliserende lotion van N°1 DE CHANEL is een verzorgingsproduct voor het gezicht en het decolleté verrijkt met extract van rode camelia, een actieve werkstof die de celvitaliteit stimuleert, en camelia water. De formule bestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en voor 48% uit ingrediënten die afkomstig zijn van de camelia. De huid wordt direct verkwikt en ziet er jonger uit. Ze voelt 32%(1) gezonder aan.

(1) Zelfevaluatie onmiddellijk na gebruik, door 80 vrouwen.

Voordelen

De frisse en lichte formule van de gezichtslotion is verrijkt met extract van rode camelia en camelia water. De lotion verfijnt de huidstructuur, vernauwt de poriën en verkwikt de huid. Voor een zichtbaar vollere, comfortabele huid die straalt van jeugdigheid.
Direct na het aanbrengen ziet de huid er stralender uit en is de teint 28%(1) roziger.
Na een maand verminderen rimpels met 18%(2), zijn de poriën 26%(2) fijner en is de huid 23%(2) soepeler. De huid voelt 34%(3) comfortabeler aan.

(1) Klinische evaluatie onmiddellijk na gebruik, bij 33 vrouwen.
(2) Klinische evaluatie bij 21 vrouwen, na het product 1 maand te hebben gebruikt.
(3) Zelfevaluatie door 21 vrouwen, na het product 1 maand te hebben gebruikt.

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN

De camelia is in al haar vormen opgenomen in het hart van de nieuwe lijn anti-agingproducten N°1 DE CHANEL.
- Het extract van rode camelia verhoogt de celvitaliteit met 67%(1). Het beschermt tegen oxidatie van de huid als gevolg van stedelijke vervuiling, voor een preventieve en corrigerende anti-aging werking op de 5 tekenen van veroudering.
- Camelia water geeft de huid een gevoel van frisheid.

N°1 DE CHANEL is een beautylijn met milieubewuste formules die tot 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en voor 76% uit ingrediënten afkomstig van de camelia bestaan, voor een geringere invloed op het milieu. Ze zijn getest op alle huidtypes, ook op de gevoelige huid. De formules zijn verpakt in milieuvriendelijke packagings voor een lagere koolstofvoetafdruk.

(1) In-vitrotest van een specifieke expressiemarker, op met extract van rode camelia behandelde en onbehandelde gestreste cellen.

HOE AANBRENGEN

CHANEL heeft een specifieke methode ontwikkeld om de doeltreffendheid van de lotion van N°1 DE CHANEL te vergroten en de huid direct voller te maken.

Om de flacon te openen, draai je de Twist and Slide dop voorzichtig tegen de wijzers van de klok in.
Warm een paar druppels gezichtslotion op tussen de handen.
Breng het product daarna met gladstrijkende bewegingen van binnen naar buiten toe op het hele gezicht aan en vermijd daarbij de oogcontour.
Ga daarna verder met drukbewegingen en begin bij de wangen, het voorhoofd en de kin.
Vul het ritueel aan met de andere verzorgingsproducten van N°1 DE CHANEL: de oogcrème, het serum en de crème.

Ga terug naar Beschrijving

Aanvullende informatie

MEER INFORMATIE

Formaat

150 ml

Ingrediëntenlijst

CAMELLIA JAPONICA FLOWER WATER | AQUA (WATER) | GLYCERIN | PENTYLENE GLYCOL | FAEX (YEAST EXTRACT) | CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACT | DECYL GLUCOSIDE | CHLORPHENESIN | CAPRYLYL GLYCOL | MALTODEXTRIN | ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER | PROPANEDIOL | SODIUM HYALURONATE | PARFUM (FRAGRANCE) | SODIUM HYDROXIDE | GLYCOL DISTEARATE | BIOSACCHARIDE GUM-1 | SACCHARIDE ISOMERATE | COCO-GLUCOSIDE | GLYCERYL OLEATE | GLYCERYL STEARATE | 1,2-HEXANEDIOL | CITRIC ACID | BENZOIC ACID | IL58A

De ingrediëntenlijst wordt aan al onze productverpakkingen toegevoegd. Controleer de ingrediëntenlijst altijd voor u het product gebruikt indien u last heeft van allergieën.

CHANEL 92 200 Neuilly-sur-Seine

Ga terug naar Aanvullende informatie

Beoordelingen

5.0/5
N°1 DE CHANEL LOTION REVITALISANTE

verkwikken - verfijnen - voller maken

Algemene score5.0

1 beoordeling

  • Waardering 5 01/09/2022

    De luxe van eenvoud en absoluut comfort, essentieel en puur. Een schoonheidsproduct dat met recht het nummer 1 draagt. 

    Was deze beoordeling nuttig?

    Koopdatum 15/08/2022 Gecontroleerde koper

Ga terug naar Beoordelingen

OOG VOOR DETAIL

Ga terug naar OOG VOOR DETAIL

LEVERING & RETOURNEREN

LEVERING & RETOURNEREN

Wat zijn de leveringstermijnen?

Levering aan huis via DHL binnen 1 tot 3 werkdagen (De standaardlevering zal kosteloos worden verzonden).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum.
 

Levering aan huis via TNT binnen 1 tot 3 werkdagen (€10, levering gratis vanaf €50).

Levering van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00.

U wordt per email en SMS op de hoogte gesteld van de leveringsdatum, op de dag dat het pakket aangenomen wordt door TNT.

In het geval van voorziene afwezigheid kunt u een nieuwe leveringsafspraak plannen of het leveringsadres wijzigen.

In het geval van afwezigheid die door de transporteur geconstateerd wordt, ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt een nieuwe leveringsdatum te plannen.
 

Hoe kan ik een product retourneren?

U kunt een deel van de bestelling of de hele bestelling retourneren binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de verzenddatum worden geretourneerd.
Het is voldoende om de retourbon in te vullen die bij uw bestelling is gevoegd. Het is ook mogelijk, als u een account heeft, om deze in te vullen op de site chanel.com (in de rubriek "Mijn account", vervolgens "Mijn bestellingen" en te klikken op "Downloaden retourbon" bij de specificaties van de bestelling) en ons de producten terug te sturen in hun oorspronkelijke verpakking, vergezeld van deze retourbon.
CHANEL stelt u, in uw postpakket, een op voorhand betaald vervoersdocument ter beschikking dat rechtsreeks aangeplakt kan worden op uw retourpakket alvorens het af te geven in een postkantoor
Alleen de (zonne)brilproducten mogen ook naar een CHANEL-fashionboutique worden gebracht.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen verzegelde producten die geopend zijn niet teruggenomen worden.
Alle producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en (zonne)brilproducten moeten worden geretourneerd met de bijgeleverde accessoires. Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Producten die zijn gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.
Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald, net zoals de aanvankelijke leveringskosten.

Ga terug naar LEVERING & RETOURNEREN

In het product

Made in France

Ingrediënten

Alle ingrediënten in dit product zijn zorgvuldig geselecteerd.

Meer weten

Packaging

Alle onderdelen van deze packaging zijn zorgvuldig ontworpen

Meer weten
Ingrediënten
Packaging

Alle ingrediënten in dit product zijn zorgvuldig geselecteerd.

Meer weten Meer weten

Alle onderdelen van deze packaging zijn zorgvuldig ontworpen

Meer weten Meer weten

*Verhouding natuurlijke ingrediënten en derivaten berekend volgens de ISO 16128-norm

**Con una huella adicional de 40g.CO2 eq. relacionada con el uso del producto Schatting berekend in april 2021 volgens de in 2013 door het IPCC gepubliceerde methode en de ISO 14067-norm. Reikwijdte van de analyse: vervaardiging van de cosmetische ingrediënten en de verpakkingsonderdelen, productie, distributie, gebruik en levenseinde. Door Bureau Veritas gecontroleerde methodologie.

Ingrediënten

Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong

1,2-HEXANEDIOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Oplosmiddel / Oplossend middel: Lost stoffen op of helpt deze makkelijker op te lossen.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER
Functie(s)

Viscositeitsregelaar / Gelvormingsmiddel / Textureermiddel: Helpt om het product de gewenste dikte of textuur te geven (gel, crème, vaste vorm etc.).

Stabilisator: Vergroot de stabiliteit van een formule.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

AQUA (WATER)

Water kan dienen als een van de bestanddelen van een emulsie (om de textuur ervan aan te passen), of kan worden gebruikt om bepaalde ingrediënten in op te lossen of mee te verdunnen. Het kan tijdens de productiefase aan het product worden toegevoegd of het kan al aanwezig zijn in bepaalde grondstoffen die in de formule worden gebruikt. Het water dat we gebruiken is afkomstig uit de buurt van onze productielocaties en wordt gezuiverd zodat de zuiverheid en de kwaliteit ervan voldoen aan de geldende regelgeving.

BENZOIC ACID
Functie(s)

Conserveermiddel: Voorkomt de vorming van micro-organismen in het product.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

BIOSACCHARIDE GUM-1
Functie(s)

Hydraterende werkstof: Verhoogt het vochtgehalte in de bovenste lagen van de opperhuid (om de huid zacht en soepel te houden).

Filmvormende / opspannende werkstof: Legt een dun laagje op het huidoppervlak dat, afhankelijk van het product, een gladstrijkend of opspannend effect heeft.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Soja en/of Graan

CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACT
Functie(s)

Actieve werkstof - anti-huidveroudering: Corrigeert/vervaagt rimpels en maakt de huid steviger.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Camelia

CAMELLIA JAPONICA FLOWER WATER

Bloemenwater van gedistilleerde bloemblaadjes van camelia’s uit Gaujacq

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Camelia

Broninformatie

Ingrediënt ontwikkeld door de laboratoria van CHANEL, afkomstig uit een openluchtlaboratorium*

*Gebieden die door CHANEL Research worden gebruikt om de biodiversiteit te onderzoeken als onderdeel van de ontwikkeling van cosmetische ingrediënten

CAPRYLYL GLYCOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

CHLORPHENESIN
Functie(s)

Conserveermiddel: Voorkomt de vorming van micro-organismen in het product.

Soort ingrediënt

Synthetische oorsprong

CITRIC ACID
Functie(s)

pH-regelaar: Geeft een zichtbaar effect aan de huid (mat, satijnachtig, imperfecties camoufleren, etc.)

Sequestreermiddel / Chelaatvormer: Neutraliseert metaalionen zodat deze het uiterlijk en/of de stabiliteit van een product niet negatief beïnvloeden.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

COCO-GLUCOSIDE
Functie(s)

Reinigende werkstof: Maakt het huidoppervlak vrij van onzuiverheden.

Emulgator: Zorgt ervoor dat de aqueuze en olieachtige fasen zich met elkaar vermengen voor een stabiele emulsie.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Oliepalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

DECYL GLUCOSIDE
Functie(s)

Reinigende werkstof: Maakt het huidoppervlak vrij van onzuiverheden.

Oplosmiddel / Oplossend middel: Lost stoffen op of helpt deze makkelijker op te lossen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Oliepalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

FAEX (YEAST EXTRACT)
Functie(s)

Actieve werkstof - meervoudige werking: Ingrediënt dat verschillende gunstige effecten heeft op het uiterlijk en/of de functies van de huid.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Cameliagist

Broninformatie

Ingrediënt geproduceerd voor de laboratoria van CHANEL

GLYCERIN
Functie(s)

Hydraterende werkstof: Verhoogt het vochtgehalte in de bovenste lagen van de opperhuid (om de huid zacht en soepel te houden).

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Koolzaad, Zonnebloem en/of Kokospalm

GLYCERYL OLEATE
Functie(s)

Emulgator: Zorgt ervoor dat de aqueuze en olieachtige fasen zich met elkaar vermengen voor een stabiele emulsie.

Stabilisator: Vergroot de stabiliteit van een formule.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Oliepalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

GLYCERYL STEARATE
Functie(s)

Emulgator: Zorgt ervoor dat de aqueuze en olieachtige fasen zich met elkaar vermengen voor een stabiele emulsie.

Stabilisator: Vergroot de stabiliteit van een formule.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Oliepalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

GLYCOL DISTEARATE
Functie(s)

Emulgator: Zorgt ervoor dat de aqueuze en olieachtige fasen zich met elkaar vermengen voor een stabiele emulsie.

Reinigende werkstof: Vermindert het transparante of doorschijnende uiterlijk van het product.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Oliepalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

MALTODEXTRIN
Functie(s)

Stabilisator: Vergroot de stabiliteit van een formule.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Maïs, Graan en/of Aardappel

PARFUM (FRAGRANCE)

Een delicaat bloemig parfum boordevol energie. De stralende noten van citrus en rode vruchten versmelten op milde wijze met de fluweelzachte akkoorden van witte muskus die op hun beurt worden verfraaid door het absolu van jasmijn.

Soort ingrediënt

Plantaardige en/of synthetische oorsprong

PENTYLENE GLYCOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Oplosmiddel / Oplossend middel: Lost stoffen op of helpt deze makkelijker op te lossen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Maïs en/of Suikerriet

PROPANEDIOL
Functie(s)

Wateraantrekkende werkstof: Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden door verdamping te beperken.

Oplosmiddel / Oplossend middel: Lost stoffen op of helpt deze makkelijker op te lossen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Oliepalm

Broninformatie

CHANEL is sinds 2017 lid van de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) en neemt daarmee deel aan de missie om van duurzame palmolie de norm te maken. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org/members/6776.

SACCHARIDE ISOMERATE
Functie(s)

Actieve werkstof - stralende teint: Maakt de huid helderder en stralender.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Microalgen

SODIUM HYALURONATE
Functie(s)

Actieve werkstof - hydraterend: Helpt om de bovenste lagen van de opperhuid optimaal te hydrateren of om de vochtbalans te herstellen.

Soort ingrediënt

Plantaardige oorsprong

Plantaardige bron(nen)

Graan of Biet

SODIUM HYDROXIDE
Functie(s)

pH-regelaar: Geeft een zichtbaar effect aan de huid (mat, satijnachtig, imperfecties camoufleren, etc.)

Soort ingrediënt

Minerale oorsprong

Packaging

FSC™-gecertificeerde packaging*

Packaging met gerecyclede materialen

Packaging met materialen op bio-basis

‘TWIST AND SLIDE’ DOP

Plastic (HDPE, Ander plastic)

34% bio-basis

16% gerecycled

FLACON

Plastic (PETG)

99% gerecycled

OMDOOS

FSC™-gecertificeerd karton

Plastic (Celluloseacetaat)

> 99% bio-basis

RECYCLEBARE OMDOOS

*Het karton dat wordt gebruikt om deze verpakking te maken, is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen en is gecertificeerd volgens de normen van de Forest Stewardship Council™ (FSC™).

De sectie IN HET PRODUCT werd opgesteld op basis van in januari 2022 verzamelde en gevalideerde informatie.

DE BUITENGEWONE KRACHT VAN EEN CAMELIA


De rode camelia is anders dan andere bloemen, ze is het belangrijkste ingrediënt van N°1 DE CHANEL: een bloem met revitaliserende krachten, die haar eeuwige jeugd dankt aan een buitengewone energie.

Poriën vervagen met (1)

26%

Rimpels vervagen met (1)

18%

De elasticiteit van de huid verbetert met (1)

23%

Het gevoel van comfort neemt met toe (2)

34%

De teint ziet er stralender uit (1)

28%

Poriën vervagen met (1)

26%

(1) Klinische evaluatie bij 21 vrouwen, na het product 1 maand te hebben gebruikt.

1 van 5

(1) Klinische evaluatie bij 21 vrouwen, na het product 1 maand te hebben gebruikt.
(2) Klinische evaluatie onmiddellijk na gebruik bij 33 vrouwen.

DE GERICHTE ROUTINE

01

REINIGEN

Met reinigingsproducten, scrubs en tonics

Alle gezichtsreinigers, scrubs en make-upremovers zien

02

VOORBEREIDEN

Met lotions en essences

Alle lotions zien

03

BOOST

Met deskundige serums

Alle serums zien

04

VERZORGEN

Met dag- en nachtcrèmes, zonnebrandcrèmes, nevels tegen vervuiling

Alle crèmes, zonnebrandcrèmes en nevels tegen vervuiling zien

N°1
DE
CHANEL


BEAUTY AHEAD OF TIME

N°1 DE CHANEL LOTION REVITALISANTE

VERKWIKKEN - VERFIJNEN - VOLLER MAKEN - 150 ml

61 €