remaining time 00:00

MADEMOISELLE UNDERCOVER

Wat haar doel ook is, Mademoiselle staat altijd paraat. In haar toolkit: specialistische CHANEL verzorgingsproducten waarmee ze zichzelf beschermt, hydrateert en waarmee ze de dag aankan.

“IK GA INCOGNITO ZONNEN”

Bescherm je huid met UV ESSENTIEL tegen uv-straling, vervuiling, oxidatieve stress en uitdroging. Deze zonnebescherming, met een unieke zintuigelijke formule, glijdt zacht over de huid en laat geen sporen na.

“IK BESCHERM EN VERZORG MEZELF”

Gebruik LA CRÈME MAIN om de huid van je handen te doen herademen en te verhelderen. De fluweelzachte, romige textuur heeft een langdurig hydraterend effect en wordt meteen na het aanbrengen door de huid opgenomen, zonder plakkerig gevoel.

“IK BLIJF GEHYDRATEERD”

Gun jezelf een verfrissende pauze met HYDRA BEAUTY NUTRITION Baume Nourrissant Lèvres, een onzichtbare lippenbalsem die de lippen hydrateert en vol, glad en zacht maakt.

“IK PAS ME AAN ELKE OMGEVING AAN”

Neem even tijd voor jezelf met de veelzijdige HUILE DE JASMIN. Deze voedende en milde olie voor het gezicht, vol kostbare ingrediënten, kan je apart, gemengd met een hydraterende crème of een foundation, of als kuur gebruiken.

"IK RICHT OP COMFORT"

Wapen je gevoelige huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met de verzachtende gezichtscrème LA SOLUTION 10 DE CHANEL. De huidbarrière wordt versterkt waardoor de huid minder reactief wordt en haar weerstand verbetert.

“IK VERSMELT MET MIJN OMGEVING”

Camoufleer je imperfecties en ga voor een soepele huid en een egale, stralende teint met de CC CREAM. Deze getinte hydraterende huidverzorging heeft een meervoudige werking en SPF50, en biedt een perfect dekkende, natuurlijke finish.