Hydra beauty

BUITENGEWONE HYDRATATIE
EEN GESCHIKT ANTWOORD VOOR DE BEHOEFTEN VAN JOUW HUID
Het unieke vermogen van de witte camelia, ingekapseld in microbolletjes, en de kracht van de microfluïdica verenigd in een huidverzorgingslijn met frisse, lichte texturen om de huid te laten stralen. De emblematische bloem van CHANEL, bewaard in haar meest zuivere vorm, verspreidt al haar hydraterende en verstevigende kwaliteiten in het hart van elke formule voor uitzonderlijke hydratatie.
HET ESSENTIËLE DUO
HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM
EN HYDRA BEAUTY MICRO CRÈME
De hydratatie-expertise van CHANEL in een iconisch duo met microbolletjes witte camelia. Frisheid en comfort voor een vollere en versterkte huid.
Breng het ‘s ochtends en ‘s avonds aan voor dagelijkse intense hydratatie.
HYDRA BEAUTY CAMELLIA REPAIR MASK
${data__section_2_subtitle}
Het eerste hydraterende masker met cameliawas dat beschermt en de hydratatie in de kern van de opperhuid vasthoudt. Een rijke romige balsemtextuur die de oververmoeide en gedehydrateerde huid onmiddellijk kalmeert.

3 manieren om het product op maat te gebruiken om in de behoeften van de huid te voorzien:
• Voor een extra stralende huid: In een gulle laag aanbrengen, 10 minuten laten inwerken en vervolgens grondig met lauw water afspoelen voor een stralendere huid.
• Intens comfort: Een dun laagje aanbrengen, 10 minuten laten inwerken en inmasseren om het overtollige product door de huid te laten opnemen. De huid voelt soepeler en comfortabeler aan.
• Gerichte behandeling: Een kleine hoeveelheid product opnemen en al masserend aanbrengen op de droge zones van het gezicht voor een onmiddellijke kalmerende werking.
DE BOOSTERS
Levensstijl en klimaat beïnvloeden het hydratatieniveau van jouw huid en zorgen ervoor dat ze onaangenaam aanvoelt en niet meer mooi straalt. Pas jouw schoonheidsroutine, afhankelijk van jouw behoeften, aan met de boosters, gerichte verzorgingsproducten die de werking van jouw essentiële hydratatieduo aanvullen.
${data__product_141020_title}
${data__product_141020_text}
${data__product_141870_title}
${data__product_141870_text}
HYDRA BEAUTY CAMELLIA WATER CREAM
VOOR EEN STRALEND GEZONDE TEINT
Een verhelderende, hydraterende vloeibare emulsie om ‘s ochtends als dagcrème aan te brengen.
CC CREAM
VOOR EEN EGALERE TEINT
De foundationcrème met 5 superkrachten om ‘s ochtends na je dagcrème aan te brengen.
HYDRA BEAUTY MICRO GEL YEUX
VOOR EEN FRISSE EN STRALENDE OOGOPSLAG
De hydraterende gel die de oogopslag verzorgt door de tekenen van vermoeidheid glad te strijken en te vervagen, om ‘s ochtends aan het begin van jouw verzorgingsroutine aan te brengen.
LA CRÈME MAIN
VOOR ZACHTERE EN GEHYDRATEERDE HANDEN
De crème in meeneemformaat om de hele dag door aan te brengen.
HYDRA BEAUTY MASQUE DE NUIT AU CAMÉLIA
VOOR EEN UITGERUSTE HUID, ALSOF JE 8 UUR GESLAPEN HEBT
Een masker waarbij fijne waterdruppeltjes vrijkomen, om de hele nacht te laten inwerken, dagelijks of af en toe te gebruiken om de huid te hydrateren en van zuurstof te voorzien.