Chanel

HYDRA BEAUTY

BUITENGEWONE HYDRATATIE

HYDRA BEAUTY: hydratatie op maat. Ontdek onze lijn specialistische verzorgingsproducten verrijkt met witte camelia. Deze intens hydraterende producten versterken de huidbarrière, voor een vollere en stralende huid. Combineer deze uiterst efficiënte verzorgingsproducten met elkaar en stel jouw ritueel samen op basis van de behoeften van jouw huid, het seizoen en jouw favoriete texturen.

DE HYDRATERENDE KRACHT VAN WITTE CAMELIA

De camelia, de emblematische bloem van CHANEL die in staat is in de winter te bloeien, bewaart het geheim in zich van een optimale hydratatie. De Researchafdeling van CHANEL heeft de kracht van deze actieve werkstof in zijn zuiverste vorm geconcentreerd in de kern van de formules van HYDRA BEAUTY.

Chanel

DE MICROFLUÏDICA: EEN TECHNISCH HOOGSTANDJE

Microfluïdische-technologie combineert olie en water - essentiële componenten van de huidbarrière - om unieke, krachtige microbolletjes te creëren. Elk bolletje bevat extract van witte camelia, dat in zijn zuiverste vorm wordt bewaard tot het wordt aangebracht. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Chanel

HET ESSENTIËLE DUO

Deze iconische HYDRA BEAUTY formules vormen de bouwstenen voor het hydraterende verzorgingsritueel en bevatten een concentratie microbolletjes met witte camelia, om de hydratatie van de huid op peil te houden.

Chanel Chanel

${data__essentials_section_product_1_title_h3}

${data__essentials_section_product_1_paragraph}

${data__essentials_section_product_1_title_h4}

Ontdekken

HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM

De zichtbare resultaten:

32% stevigere huid1

Ontdekken

HYDRA BEAUTY MICRO CRÈME

De zichtbare resultaten:

92% versterkend effect2

Ontdekken

1. Ex vivo-evaluatie na 4 keer aanbrengen. Gemiddelde meting van de dikte van de hoornlaag.
2. Versterkte anti-oxidante bescherming. De huid is beter bestand tegen oxidatieve omgevingsstress. Ex vivo-evaluatie na de 4e dag aanbrengen.

DE BOOSTERS

Til de hydratatie van jouw huid naar een hoger niveau en combineer het Essentiële Duo met jouw favoriete gerichte verzorgingsproducten.

Chanel
NIEUW

HYDRA BEAUTY
CAMELLIA GLOW CONCENTRATE

Geef je huid een boost met dit exfoliërende concentraat. Dankzij een complex van 3 AHA’s (alfahydroxyzuren) en een cameliagistextract, vernieuwt en hydrateert de zachte formule de huid, voor een gladgestreken en stralende teint.

De zichtbare resultaten:

13% verbeterde kwaliteit van de huid1

Ontdekken
Chanel

HYDRA BEAUTY
MICRO LIQUID ESSENCE

Bereid jouw huid voor op het vervolg van jouw ritueel met deze formule die net zo licht is als water.

De zichtbare resultaten:

-32% afname van imperfecties2

Ontdekken
Chanel

HYDRA BEAUTY
CAMELLIA REPAIR MASK

Dit rijke masker met een concentratie van witte cameliawas kalmeert de gedehydrateerde huid.

De zichtbare resultaten:

-24% verminderde roodheid3

Ontdekken
Chanel

HYDRA BEAUTY
CAMELLIA WATER CREAM

Hydrateer jouw huid met deze verhelderende vloeibare emulsie om jouw teint mooi te laten stralen.

De zichtbare resultaten:

58% stralendere huid4

Ontdekken
Chanel

HYDRA BEAUTY
ESSENCE MIST

Verstuif deze nevel vóór of na het opmaken om jouw huid op te frissen en energie te geven.

Ontdekken

1. Gebaseerd op de volgende gecombineerde criteria: vermindering van fijne lijntjes, poriën en roodheid. Stralendere teint. Klinische evaluatie bij 30 vrouwen na het product 1 maand te hebben gebruikt.
2. Klinische evaluatie van de zichtbaarheid van de poriën bij 30 vrouwen na het product een maand te hebben gebruikt.
3. Zelfevaluatie, een uur na het aanbrengen bij koud weer, door 16 vrouwen die het masker lieten intrekken
4. Klinische evaluatie door 21 vrouwen onmiddellijk na het aanbrengen.

ZOMERBRIESJE

Afhankelijk van de seizoenen varieert ook het vochtgehalte van jouw huid. Geef bij warm weer de voorkeur aan hydraterende texturen die de huid laten ademen. Dankzij de lichte formule voelt HYDRA BEAUTY CAMELLIA WATER CREAM aan als een golfje fris water op jouw huid.

Ontdekken

HET RITUEEL AANVULLEN

Voor een opgefriste en gehydrateerde huid in elke stap van het ritueel, combineer je HYDRA BEAUTY CAMELLIA WATER CREAM met de verzorgingsproducten HYDRA BEAUTY MICRO LIQUID ESSENCE, HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM en HYDRA BEAUTY ESSENCE MIST.

Ontdekken
Chanel
Chanel

DE FRISHEID VAN HET NAJAAR

Afhankelijk van de seizoenen varieert ook het vochtgehalte van jouw huid. Breng het nieuwe verzorgingsproduct HYDRA BEAUTY CAMELLIA GLOW CONCENTRATE een maand lang dagelijks aan om jouw huid op te frissen en te egaliseren. De formule geeft de door de zon en het zand aangetaste huid een boost.

Ontdekken

HET RITUEEL AANVULLEN

Combineer voor een gehydrateerde en stevigere huid HYDRA BEAUTY CAMELLIA GLOW CONCENTRATE met de verzorgingsproducten HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM, HYDRA BEAUTY MICRO CRÈME en HYDRA BEAUTY MASQUE DE NUIT AU CAMÉLIA.

Ontdekken
Chanel
Chanel

WINTERKOU

Afhankelijk van de seizoenen varieert ook het vochtgehalte van jouw huid. Droge lucht en vorst kunnen je huid irriteren en dehydrateren. HYDRA BEAUTY CAMELLIA REPAIR MASK kalmeert je huid. Gebruik dit masker op drie verschillende manieren afhankelijk van jouw behoeften: om je huid extra te laten stralen, voor intens comfort of als gerichte behandeling voor droge zones.

Ontdekken

HET RITUEEL AANVULLEN

Combineer voor een intens gehydrateerde en gevoede huid HYDRA BEAUTY CAMELLIA REPAIR MASK met de verzorgingsproducten HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM, HYDRA BEAUTY MICRO CRÈME en HYDRA BEAUTY Baume Nourrissant Lèvres.

Ontdekken
Chanel
Chanel