DE COLLECTIE GEZICHTSREINIGERS

Til de weldaden van jouw complete huidverzorgingsritueel naar een hoger niveau door te beginnen met het juiste reinigingsproduct. Kies de formule die bij jouw huidtype past: een romig en ultrazacht of een vol en intens zuiverend schuim. Elke unieke textuur verandert in schuim dat onzuiverheden en sporen van make-up oplost om een ​​heldere, verfriste, stralende huid te onthullen die perfect is voorbereid op de volgende stap.

L’EAU DE MOUSSE

Ontdek een zeepvrije, zelfschuimende formule, die werd ontworpen om de gevoelige huid een doeltreffende en sensorieel zachte reiniging te bieden. Met een druk op het pompje verandert dit micellaire water in fijn schuim, dat vervuilende deeltjes, overtollige talg en uv-filters perfect verwijdert, met behoud van de hydrolipide laag. Het product is eenvoudig af te spoelen en maakt de huid zacht en gehydrateerd, zonder dat ze trekkerig of droog aanvoelt. De teint ziet er stralend fris uit.

BESTELLEN

DE REVITALISERENDE ACTIEVE WERKSTOFFEN


L’EAU DE MOUSSE bevat een zuiverend derivaat van aminozuren en remineraliserend zeebronwater. Een reinigend duo van blauwe microalg en zeekraalextract, biedt een complete reiniging zonder de hydrolipide laag en de natuurlijke pH-waarde van de huid te verstoren.

LA MOUSSE

Deze formule combineert de reinigende kracht van de blauwe microalg met zeekraalextract en is geschikt voor alle huidtypes. De volle crèmetextuur verandert in schuim om de huid te verfrissen en intens te zuiveren. De huid voelt gladgestreken, vernieuwd en weer in balans aan.

BESTELLEN

KIES JOUW FORMULE

Gel, olie of micellair water. Ontdek een collectie ultrasensoriële texturen, die in alle rituelen passen.

MAAK JOUW RITUEEL COMPLEET

De perfect gereinigde huid is ideaal voorbereid om alle voordelen van de HYDRA BEAUTY verzorgingsproducten op te nemen.