TWEE IS BETER DAN ÉÉN

DE COLLECTIE GEZICHTSREINIGERS
CHANEL stelt twee verzorgingsrituelen voor die rijk zijn aan krachtige zee-extracten. Elk duo is een combinatie van diverse formules met unieke texturen die elk huidtype een ongelooflijke sensoriële ervaring en meerdere weldadige effecten bieden. Een dagelijks ritueel om make-up te verwijderen en de huid te reinigen en een duo om de huid tweemaal per week grondig te zuiveren. De opperhuid voelt onmiddellijk als nieuw en is weer in balans. Dag na dag wordt de huid versterkt en wordt de teint gladder en stralender.
DUBBELE DAGELIJKSE REINIGING
De zijdezachte olie verwijdert alles in één beweging en de schuimgel reinigt tot diep in de huid.
L’HUILE
De zijdezachte olie verandert in een heerlijk zachte melk die waterproof en langhoudende make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden probleemloos oplost. De huid wordt zacht, gehydrateerd en perfect gereinigd.
LE GEL
Deze schuimgel beschermt tegen vervuiling en heeft een verkwikkende textuur om de huid grondig te reinigen, zuiveren en reguleren. De teint is egaal, stralend van frisheid.
TWEE MAAL PER WEEK EEN ZUIVEREND RITUEEL
De exfoliërende gel verwijdert onzuiverheden en het masker ontspant het gezicht.
LE GOMMAGE
Deze exfoliërende gel met jojobaballetjes van natuurlijke oorsprong verwijdert op milde wijze onzuiverheden en dode huidcellen. De huidstructuur wordt fijner en de poriën vernauwen zonder enige irritatie. De teint is glad, egaal en klaar voor make-up.
LE MASQUE
Dit kleimasker beschikt over een ongelooflijk sensoriële crèmetextuur die niet uitdroogt. De verhelderende werking vernauwt de poriën, absorbeert overtollige talg en revitaliseert de huid met essentiële vitamines. De huid is zacht, opnieuw in balans en verfrist.
STRALENDE TEINT NATUURLIJKE TEINT STRALEND MATTE TEINT

Na de dubbele reiniging is de huid zuiver en perfect voorbereid op de heilzame werking van het serum en de hydraterende verzorging van CHANEL. TALLOZE RESULTATEN

De gladde en egale huid is nu klaar voor het perfect aanbrengen van make-up. EEN SUBLIEME FINISH