CHANEL Haute HorlogerieVervaardiging Uurwerk Horloges

Deze geavanceerde uurwerken zijn ontwikkeld en geassembleerd door CHANEL en zijn het toonbeeld van ongekende horloge-expertise.

J12 AUTOMATON CALIBER 6

Het heeft 5 jaar geduurd om de J12 Automaton Caliber 6, uitgerust met het nieuwe uurwerk ontworpen door de CHANEL Horloge Manufacture in Zwitserland, te perfectioneren. De 355 componenten maken het mogelijk om met één druk op de knop een uiterst gedetailleerd tafereel tot leven te brengen. Het extreem sterke keramiek van dit uitzonderlijke horloge heeft een matzwarte finish en met de hand gepolijste afgeschuinde randen.

NIEUW

J12 DIAMOND TOURBILLON KALIBER 5

Deze creatie met grafische lijnen, bezet met een solitaire diamant die ronddraait op het ritme van elke seconde, is uitgerust met het eerste Flying Tourbillon mechanisme dat exclusief voor het Huis is vervaardigd: het Kaliber 5. Een zichtbaar mechanisme met een ultraverfijnde finish en versierd met een leeuwenkop, het embleem van de CHANEL Horloges en Fine Jewelry creaties.

NIEUW
NIEUW

J12 KALIBER 3.1

Het J12 horloge Caliber 3.1 is een creatief en technisch hoogstandje voorzien van een horlogeband van saffierkristal of extreem sterk keramiek. Het ontwerp en de assemblage van het transparante uurwerk zijn uitgevoerd door de CHANEL Horloge Manufacture.

NIEUW

BOY·FRIEND SKELETON KALIBER 3

Het skeleton uurwerk van dit BOY·FRIEND horloge is zowel via de voor- als de achterzijde van de kast zichtbaar. Deze creatie in zwart, beige of roze belichaamt de traditionele codes van horlogevakmanschap en geeft blijk van een buitengewone elegantie.

NIEUW
NIEUW
NIEUW

PREMIÈRE KALIBER 2

Het Première Camélia Skeleton -horloge is een ode aan een van de meest poëtische symbolen van CHANEL: de camelia. Het Haute Horlogerie-uurwerk Kaliber 2 is ontworpen en vervaardigd door de Zwitserse CHANEL Manufacture en zit vervat in een prachtige kast van saffier of 18K goud, wat de driedimensionale geometrische bloemenvormen in de kijker zet.

MONSIEUR DE CHANEL KALIBER 1

Het MONSIEUR DE CHANEL horloge breekt zowel aan de binnen- als buitenkant met de gangbare normen in de Haute Horlogerie. Dit horloge is voorzien van Kaliber 1, dat speciaal is ontworpen en gemaakt door de CHANEL Horloge Manufacture, en combineert technische complexiteit met esthetische verfijning. De nieuwe, volledig zwarte SUPERLEGGERA EDITION weerspiegelt het gestroomlijnde design van raceauto’s.

NIEUW

CHANEL Horloge Manufacture

Haute Horlogerie uurwerken

Binnen de CHANEL Horloge Manufacture is er een afdeling die volledig gewijd is aan de ontwikkeling en de montage van Haute Horlogerie uurwerken. Echte technische prestaties in dienst van grenzeloze creativiteit.

Meer informatieOntdek de Manufacture

Ontdek ook

5TH AVENUE BOUTIQUE

De flagship boutique van CHANEL Horloges en Fine Jewelry

De flagship boutique van CHANEL Horloges en Fine Jewelry - Place Vendôme 18