THE PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE WATCH*

PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE, een heruitgave van het allereerste horloge van CHANEL, wordt gedragen als een sieraad. Het bijzondere lijnenspel van deze creatie, geïnspireerd op de kenmerkende codes van het Huis, doet denken aan de stop van de flacon van N°5. De soepele, met leer doorvlochten schakelband is geïnspireerd op de ketting van de klassieke CHANEL handtassen. De cijferloze, zwartgelakte wijzerplaat met gouden wijzers benadrukt de essentie: een gevoel van vrijheid en lef dat uniek is voor CHANEL.

Ontdek de nieuwe film, geregisseerd door Inez & Vinoodh, met JENNIE in het Ritz op Place Vendôme in Parijs.

Ontdek de door Inez & Vinoodh geregisseerde film, met in de hoofdrol Lily-Rose Depp in het appartement van Gabrielle Chanel op 31 rue Cambon in Parijs.

Een creatie met pure lijnen en verfijnde details voor een tijdloze stijl.
Het smaragd geslepen, afgeschuinde saffierkristal van het PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE horloge rust op een zwartgelakte wijzerplaat zonder cijfers. De gouden wijzers steken mooi af tegen het perfect gladde oppervlak. In de met een onyx cabochon bezette kroon komen de twee kenmerkende kleuren van het Huis samen: zwart en goud.

Goud staat voor Gabrielle Chanels liefde voor alles wat schittert, waaronder barokke, Byzantijnse en Venetiaanse schatten. En intens zwart, de kleur die de essentie benadrukt.

De extreem soepele armband, een schakelband doorvlochten met leer, omsluit de pols en heeft een sluiting met een klepje waarop ‘CHANEL’ gegraveerd is.

In 1987 werd, onder de artistieke leiding van Jacques Helleu, het allereerste horloge van het Huis gecreëerd: de ‘PREMIÈRE’. Een iconisch design dat opnieuw is uitgegeven door de CHANEL horlogecreatiestudio als de PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE.

THE PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE WATCH*

Ontdek samen met onze Advisors het PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE horloge in uw boutique.

*HET PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE HORLOGE

*Aanbevolen verkoopprijs. Meer informatie