Scroll om meer te zien

PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE

In 1987 creëerde CHANEL haar allereerste horloge: de PREMIÈRE. De CHANEL horlogecreatiestudio heeft dit icoon van horlogevakmanschap opnieuw uitgebracht onder de vorm van een horloge genaamd 'PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE'.

Ontdekken

CHANEL, PLACE VENDÔME

Sinds 1996 herbergt het historische gebouw op de Place Vendôme 18 de CHANEL Horloges en Fine Jewelry, waar ook de creatiestudio’s, de Haute Joaillerie workshop, het Patrimoine en de nieuwe boutique zijn gehuisvest.

Ontdekken

EEN ICONISCH MODEL

De horlogekast doet denken aan de stop van de N°5-flacon en aan het achthoekige ontwerp van de Place Vendôme. De band, met in elkaar vervlochten zwarte en gouden schakels, doet denken aan de ketting van de iconische CHANEL tas. Het PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE horloge, een door de designcodes van het Huis geïnspireerde horlogecreatie.

Ontdekken

ZWART EN GOUD

De PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE verenigt 2 kleuren die het Huis dierbaar zijn: zwart en goud. Goud staat voor Gabrielle Chanels liefde voor alles wat schittert: Barokke en Byzantijnse schatten, en Venetiaanse objecten. En natuurlijk ook zwart, de kleur die het essentiële benadrukt.

Ontdekken

EEN UNIEK DESIGN

De kast van het PREMIÈRE horloge doet denken aan de stop van de N°5-flacon en aan het achthoekige ontwerp van de Place Vendôme. Het is een symbool van architectonische perfectie en tijdloosheid waarin de vrouwelijkheid van het horloge tot uitdrukking komt.

Ontdekken

BAND MET IN ELKAAR VERVLOCHTEN SCHAKELS

De schakelband van het PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE horloge is doorvlochten met leder en wordt gekenmerkt door zijn soepelheid, waardoor hij zeer comfortabel is om te dragen.

Ontdekken

PREMIÈRE

CHANEL nodigt u uit om een afspraak te maken met een verkoopadviseur om het PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE horloge te ontdekken.

Een afspraak maken

Een boutique vinden

Chanel Madison Fine Jewelry Boutique

733 Madison Avenue, 10065 New York

+1 212-535-5828

Monday 10:00 - 18:00
Tuesday 10:00 - 18:00
Wednesday 10:00 - 18:00
Thursday 10:00 - 18:00
Friday 10:00 - 18:00
Saturday 10:00 - 18:00

BESbswy