CHANEL Haute HorlogerieHorloges bezet met edelstenen

Diamanten, saffieren, robijnen en andere stenen sieren de iconische CHANEL horloges die de allure van de vrouw benadrukken.

J12 Couture O’Clock

CHANEL onthult drie nieuwe interpretaties van het J12 horloge, deze keer geïnspireerd op de grafische zwart-witwereld van de ateliers in de rue Cambon. De wijzerplaat van de MADEMOISELLE J12 COUTURE met het iconische silhouet van Mademoiselle in een zwart pakje met witte biezen wordt aangedreven door een draaiende schijf gedecoreerd met kleermakertools. De J12 COUTURE 33 MM is verfraaid met motieven uit de couturewereld: een patroon, naalden, een schaar en een meetlint. De J12 White Star is versierd met een jurk van witte keramische baguettes met een diamanten rand.

Nieuwe creatie
Nieuwe creatie
Nieuwe creatie

J12

Het J12 horloge is bezet met diamanten of gekleurde edelstenen en is voortdurend vernieuwd zonder dat het ooit iets van zijn uniekheid verliest.

Nieuwe creatie
Nieuwe creatie

Première

De wijzerplaten van deze twee nieuwe interpretaties van het Première horloge zijn verfraaid met briljantgeslepen diamanten. Deze kostbare creaties combineren juwelenexpertise met een verfijnd design en uitzonderlijke materialen. De witgouden schakels van de horlogeband van de PREMIÈRE X-RAY zijn afwisselend bezet met saffieren en diamanten. De PREMIÈRE HYPER LUCKY STAR met diamanten rivière-armband is versierd met een bedeltje in de vorm van een komeet als verwijzing naar ‘Bijoux de Diamants’, de allereerste juwelencollectie van Gabrielle Chanel.

CHANEL Horloge Manufacture

ATELIER VOOR HET ZETTEN VAN EDELSTENEN

Binnen de CHANEL Horloge Manufacture is er een afdeling die volledig gewijd is aan uitzonderlijke horloges, die door getalenteerde ambachtslieden met een ongeëvenaarde technische virtuositeit bezet worden met edelstenen.

Meer informatie over het atelierOntdek de Manufacture

Ontdek ook

5TH AVENUE BOUTIQUE

De flagship boutique van CHANEL Horloges en Fine Jewelry

De flagship boutique van CHANEL Horloges en Fine Jewelry - Place Vendôme 18