Tijd in het ritme van de vrouwelijke allureCHANEL Haute Horlogerie

De CHANEL horlogecreatiestudio combineert grenzeloze creativiteit, technische uitmuntendheid en uitzonderlijke materialen in creaties die zoveel meer doen dan enkel de tijd bijhouden: ze zetten het allure van vrouwen extra kracht bij.

Expertise gewijd aan stijlHORLOGES MET MANUFACTURE UURWERK

Deze geavanceerde uurwerken zijn ontwikkeld en geassembleerd door CHANEL en zijn het toonbeeld van ongekende horloge-expertise.

Een inspirerend speelveld

Het hart van de CHANEL Haute Horlogerie wordt gevormd door de horlogecreatiestudio, die onder leiding van Arnaud Chastaingt staat. Met zijn visie op het horlogevakmanschap weet hij lef en vrouwelijkheid te combineren. Volledige creatieve vrijheid geeft aan de horloges van het Huis hun bijzondere karakter.

In de intimiteit van Gabrielle Chanel.AMBACHTELIJKE
HORLOGES

Een weerspiegeling van de intieme wereld van Gabrielle Chanel, waar Haute Horlogerie en kunstzinnig vakmanschap elkaar ontmoeten. De tijd kan om de pols worden gedragen, maar ook om de nek en zelfs de vinger.

“Zoals ik het zie, is het niet de tijd die het tempo bepaalt bij CHANEL, maar de allure.”

Arnaud Chastaingt

Hoofd van de CHANEL horlogecreatiestudio

Nog vrouwelijker.HORLOGES BEZET MET EDELSTENEN

Diamanten, saffieren, robijnen en andere stenen sieren de iconische CHANEL horloges die de allure van de vrouw benadrukken.

de creatiestudio

  • UITMUNTENDHEID
  • LEF
  • GROOTSHEID
  • CREATIVITEIT
  • SAVOIR-FAIRE

DE CHANEL MANUFACTURE, EEN ONTMOETINGSPLEK VOOR HORLOGEVAKMANSCHAP

Van de creatie van de keramiek tot de ontwikkeling van het Manufacture uurwerk en het zetten van de kostbare stenen, CHANEL ontwerpt en produceert de horloges in de ateliers van haar Manufacture.

In de ateliers van La Chaux-de-Fonds, de bakermat van het Zwitserse horlogevakmanschap, worden meer dan 60 verschillende beroepen uitgevoerd. Een absolute beheersing van techniek en esthetiek zorgt dat hier uitzonderlijke stukken worden gemaakt.