CHANEL Haute HorlogerieTijd in het ritme van de vrouwelijke allure

De CHANEL horlogecreatiestudio combineert grenzeloze creativiteit, technische uitmuntendheid en uitzonderlijke materialen in creaties die zoveel meer doen dan enkel de tijd bijhouden: ze zetten het allure van vrouwen extra kracht bij.

De nieuwe COUTURE O'CLOCK collectie

De grafische wereld van het atelier van Gabrielle Chanel en de tools die gebruikt werden door haar getalenteerde kleermakers vormen de inspiratiebron voor de nieuwste horlogecollectie.

J12 AUTOMATON CALIBER 6

De J12 Automaton is uitgerust met het Kaliber 6, het nieuwe uurwerk dat is ontworpen en vervaardigd door de CHANEL Horloge Manufacture. Met een druk op de knop komt het silhouet van Mademoiselle tot leven in haar couture atelier.

Ontdek de J12 Automaton Caliber 6

LANG COLLIER COUTURE PASPOP

Ontdekken

MUZIKALE KLOK COUTURE ATELIER

Ontdekken

HORLOGES MET MANUFACTURE UURWERK

Ontdekken

AMBACHTELIJKE
HORLOGES

Ontdekken

HORLOGES BEZET MET EDELSTENEN

Ontdekken

Een inspirerend speelveld

Het hart van de CHANEL Haute Horlogerie wordt gevormd door de horlogecreatiestudio, die onder leiding van Arnaud Chastaingt staat. Met zijn visie op het horlogevakmanschap weet hij lef en vrouwelijkheid te combineren. Volledige creatieve vrijheid geeft aan de horloges van het Huis hun bijzondere karakter.

De manufacture van CHANEL, een ontmoetingsplek voor horlogevakmanschap.

In La Chaux-de-Fonds in Zwitserland, het hart van de horlogewereld, ligt de CHANEL Horloge Manufacture. Sinds de lancering van de emblematische PREMIÈRE in 1987 is elk horloge dat ontworpen is door de creatiestudio op deze unieke plek tot leven gewekt. Hier komen de passie van deskundige ambachtslieden, de uitmuntendheid van het traditionele savoir-faire en de precisie van innovatieve technische hulpmiddelen samen.

Ontdek de Manufacture

5TH AVENUE BOUTIQUE

De flagship boutique van CHANEL Horloges en Fine Jewelry

HORLOGE COLLECTIES

Ontdekken