Ambachtelijke horloges

Ze overstijgen de horlogerie en zijn een ode aan het artistieke vakmanschap op het gebied van sieraden en mode.

H7068 Mademoiselle Privé Bouton horloge gesloten weergave

Mademoiselle Privé Bouton

Dit horloge is geïnspireerd op de mouw van het iconische zwarte jasje van CHANEL, altijd ombiesd en geaccentueerd door een knoop. Tweed en doorgestikt leer zijn voor de hand liggende keuzes om dit juweel met tijdsweergave te benadrukken. Zoals Gabrielle Chanel zei: “Je kunt geen knopen zonder knoopsgaten hebben”. Ook hier heeft de knoop zijn functie voor openen en sluiten behouden.

1 En 8

Subtitles
    null
Transcript
Current time00:00
Duration 00:00

Subtitles
    null
Transcript
Current time00:00
Duration 00:00
${madprive-hs-alt-1}

SPECIALE EDITIE MADEMOISELLE PRIVÉ BOUTON VERSIERD MET GOUDEN PAREL

De horloges van CHANEL kunnen om de pols worden gedragen, maar ook om de hals of aan de vinger, als ring, manchetarmband of collier. Deze gewaagdheid en vrijheid van stijl was Gabrielle Chanel dierbaar en vormen nog steeds een inspiratiebron voor de horlogecreatiestudio.

1 En 3

${madprive-sautoirs-alt-1}

MADEMOISELLE PRIVÉ SAUTOIRS

De MADEMOISELLE PRIVÉ sautoirs zijn geïnspireerd op de intieme wereld van Gabrielle Chanel en geven een nieuwe interpretatie aan de voorwerpen die Mademoiselle na aan het hart lagen, de voorwerpen waarmee ze zich graag omringde in haar appartement of die ze iedere dag droeg.

1 En 2

H6462 IT'S COCO O'CLOCK tafelklok

IT'S COCO O'CLOCK

Coco Chanel wordt een uurwerk met de IT’S COCO O’CLOCK-collectie. Een selectie van uitzonderlijke horloges die techniek en creativiteit combineren met een speelse re-interpretatie van het silhouet van Mademoiselle.

1 En 2