Voorjaar-Zomer 2024
haute couture show

Bekijk de film

De door Virginie Viard ontworpen Voorjaar Zomer 2024 Haute Couture collectie van CHANEL, gepresenteerd in het Grand Palais Éphémère in Parijs, neemt de knoop, een even nuttig als decoratief object, mee in de wereld van ballet en dans.
Een uiting van gratie, vrijheid en precisie bij elke beweging, benadrukt de collectie, voornamelijk uit roze en witte aquarellen, de finesse van het savoir-faire. Lange jurken, rechte en korte rokken, jumpsuits, tule, plooien, kant, bloemen en strikken verlevendigen een lichte, vrouwelijke collectie, gedragen over witte maillots en dansmaillots. Ze zijn doordrenkt met verwijzingen naar de hedendaagse cultuur.

Een serie foto's van Malick Bodian

Op de set van de show die een eerbetoon brengt aan de met juwelen versierde knoop die het Huis dierbaar is, belicht een reeks foto's gemaakt door Malick Bodian de Voorjaar-Zomer 2024 Haute Couture collectie van CHANEL.

Ambassadeurs en vrienden van het Huis bij de show.

In de intieme setting van de modeshow delen ambassadeurs en vrienden van het Huis Margaret Qualley, Kendrick Lamar, Dave Free en Minji hun indrukken van de Voorjaar-Zomer 2024 Haute Couture collectie van CHANEL.

Geregisseerd door Caroline door Maigret.

Bekijk de film
Bekijk de film
Bekijk de film
Bekijk de film
Bekijk de film

Een gesprek met Margaret Qualley

De primaire roeping van het Huis: CHANEL Haute Couture maakt alle dromen en creatieve durf mogelijk. In deze tweede aflevering, opgenomen in het appartement van Gabrielle Chanel aan 31, rue Cambon voorafgaand aan de Voorjaar-Zomer 2024 Haute Couture show, deelt actrice en ambassadeur van het Huis Margaret Qualley haar persoonlijke ervaring met CHANEL Haute Couture, de emoties die het met zich meebrengt, en vertelt ze over haar artistieke carrière en relatie tot tijd.

Een gesprek geleid door Géraldine Sarratia.

De eerste rij bij de show

Ambassadeurs en vrienden van het Huis, Naomi Campbell, Margaret Qualley, Kendrick Lamar, Anna Mouglalis, Minji, Rebecca Marder, Lucy Boynton, Charlotte Casiraghi, Xin Zhilei en Caroline de Maigret woonden de Voorjaar-Zomer 2024 Haute Couture show van CHANEL in Parijs bij.

Op uitnodiging van Virginie Viard maken Kendrick Lamar en zijn creatieve partner Dave Free voor het eerst kennis met de wereld van CHANEL Haute Couture en brengen een verhaal over tijd en transmissie tot leven.

Actrice en ambassadeur van het Huis Margaret Qualley dompelt ons onder in het verhaal 'The Button', naast actrice en ambassadeur van het Huis Anna Mouglalis, evenals vriendin van het Huis Naomi Campbell.
Geschreven en geregisseerd door Dave Free.

.
Originele muziek door Kendrick Lamar.
Geproduceerd door pgLang.

Bekijk de teaser

"Tijd draagt ​​bij aan de schoonheid van dingen" – " The button"

Aanbevolen verkoopprijs. De werkelijke prijs kan variëren. Voor juridische informatie graagklik hier